Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Природний релакс

"Найкращий відпочинок з природою..."

Відгук туриста Аккорд тур Tetiana  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

З самого початку туру почалися пригоди.

Знайомство з "родиною на 7 днів" та гідом Юлією Богачовою.   Зустріч у Львові та зміна 2 автобусів та водіїв. Ми з командою випробували піший перехід в Шегині через форс-мажор. Але це додало нам драйву та як потім стало зрозуміло+15 год. додатково в одну сторону і + 5 на поверненні (дякуючи водієві Сергію туристи встигли на потяг).  

Польські водії Теуш та Матяш, що нас супроводжували 7 днів були неперевершенні, ввічливі, професіонали доріг. Завдяки їм ми встигли все побачити і насолодитися найкрасивішими краєвидами Польщі, Австрії, Німеччини, Франції, Швейцарії, Чехії.  

Робота екскурсоводів на висоті. Дізналися дуже багато про історичну цінність кожної країни та міста, соціально-економічне, культурне та релігійне життя. Швейцарія - це любов на завжди. Франція - це мрія. Австрія - це величність. Польща - це надія. Чехія - це свобода.  

Краків, Зальцбург, Гальштат, Монблан,   Інтерлакен і Долина Лаутербруннен, Женева, Берн, Цюрих, Лозана, Веве, Монтре, Люцерн, Ансі - кохання з першого погляду....

Особливу атмосферу родинного затишку в поїздці забезпечила гід Юлія Богачова. Я була вражена її чудовими лідерськими здібностями під час керівництва командою як проектом подорожею з релаксом. Чітке керівництво та підтримка допомогли нам здійснити мрії та досягти чудових результатів. Комунікативні навички всіх туристів фантастичні. З такою командою хочеться подорожувати.

Щира подяка менеджеру Наталії Андрущенко за високий професіоналізм! До зустрічі!  

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури