Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Розчарування

"Конкретно від цього туру залишились негативні враження. "

Відгук туриста Аккорд тур Ірина (КИЇВ) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Дуже великі та виснажливі переїзди між містами і дуже мало часу, щоб відпочити. Поселення в готелі відбувалось приблизно опівночі, виселення з самого ранку, о 6-8 годині, тому виспатись було нереально. В номерах часто не було базових засобів гігієни - або тільки мило, або тільки шампунь. В деяких номерах не працював холодильник, або працював, ледь дихаючи. Сніданки були дуже скромні та одноманітні, але це, як я розумію, особливості всіх європейських готелей. Ще стосовно харчування, дуже не вистачало окремих зупинок для закупів у супермаркетах, адже нагадую, що у вартість туру входять лише сніданки. Часу, щоб придбати собі щось на перекус, було дуже і дуже мало.

В автобусі були кондиціонери, проте не працювали телевізори, їх уввімкнули кілька раз для музики десь на четвертий день туру, потім щось сталося і все. Особисто в мене була зломана кнопка, тому спинка не відкидалась.

Оглядові ескурсії в основному всі були галопом, фотографували все на ходу, постійно поспішаючи за гідами. Приймачі були нормальні, проте не супер, часто на відстані кількох метрів від гіда, коли йдеш в кінці групи, звʼязок пропадає і ти взагалі нічого не чуєш, хоча йдеш слідом. На Венецію можна було дати більше часу. На острові Позітано (додаткова екскурсія Позітано+Амальфі, яка, на секунду, вартувала 100€ з людини) взагалі вільного часу дали лише 40 хв. Це дуже мало для того, щоб оглянути острів, пофотографуватись, купити сувеніри, сходити в туалет і перекусити. Обіцяні три дні на морі - неймовірно мало для такої кількості можливих додаткових екскурсій у ці дні. Щодо вартості екскурсій, деякі з них не вартували тих коштів, що ми заплатили. Також у більшості випадків доведеться доплатити за громадський транспорт, щоб дібратися до місця початку екскурсії.

Окремо виділю, що нікому не рекомендую їхати сюди влітку, тому що спека просто жахлива. Майже не було місць, щоб укритись від сонця, очі засліплювало, все було настільки дискомфортно, що інколи не хотілось зайвий раз підняти голову, аби глянути на якусь середньовічну капелку.

Координаторка групи була хороша, Оля Біленька - дуже приємна і розуміюча, зі свого боку робила все можливе, щоб покращити ситуацію. Одразу реагувала на прохання прикрутити кондиціонер, максимально оперативно проводила поселення в готелі, підбадьорювала протягом всієї поїздки.

Також готуйтесь, що стояти на кордоні в Польщу доведеться довго (в нашому випадку це було годин 15), через що можуть трішки змінити програму туру. Ми не зупинялися в Кракові та в Граці, адже не встигали, тому нам зробилм окрему оглядову екскурсію в Будапешті дорогою назад.

Загалом, цей тур спонукнув переглянути інших туроператорів, адже ніякого релаксу тут і близько не було. Сподіваюся, Аккорд-тур переглянуть цей відгук та візьмуть до уваги всі зауваження, щоб не псувати відпочинок наступним туристам.
Реклама
Відгуки про інші тури