Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірно душевна подорож

"На початку нас зустріла дуже приємна і гарна дівчина Оксана, наша керівник групи і помічник) Дякую Оксані особисто за підтримку і організацію, я буду сумувати)))"

Відгук туриста Аккорд тур Olga (КИЇВ) на тур
Поїздка: 16 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Про подорож. Кордон проходили пішки, бо черга дуже велика. До Польщі приблизно 1 година часу (ранок) на перетин, на зворотному шляху 10 хв (ніч). В Польщі нас забрав інший автобус з дуже веселими, чемними водіями)))

Автобуси чисті й комфортні, їсти в салоні не забороняли, в автобусі в Польщі були зарядні станції для кожного пасажиру, кондиціонери працювали справно. Зупинок на туалет і перекус достатньо для комфортної подорожі.

Країни, котрі входять в тур неймовірно гарні. Кожна має свою особливість і дуже цікаву історію)  

Готелі. Тут є маленькі зауваження. Готель в Празі біля залізниці та проїжджої частини. Спека... вікна не відкриєш шум капець, кондиціонера немає. Заселення пізно, підйом ранній. Тур без нічних переїздів, але відпочити в ночі часу замало, дуже пізні заселення 12-1 година ночі.

Готель в Будапешті неймовірний. Знаходиться на горі, гарна зелена територія, є басейни, гарні номери, все є. Хотілося ще там затриматися, та й в Будапешті теж.

 

Окремо, щодо відгуків. Завантаження відгука максимально не зручне і займає багато часу.  

Реклама
Відгуки про інші тури