Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Швейцарська інтрига Австрія Італія та Доломітові Альпи

"Від Аккорд-туру постійно отримую розсилки. Перечитую іх."

Отзыв туриста Аккорд тур lidija (Черкассы) на тур
Поездка: 16 июля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2024
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Швейцарская интрига  Австрия, Италия и Доломитовы Альпы

Тур "Швейцарська інтрига... " був обраний не випадково. Хтось любить море, а я люблю гори. А Доломітові Альпи, то моя давня мрія.

Організація туру була бездоганна. Керівник групи Калініченко Оксана робила все, щоб ми, 35 туристів, відпочили і отримали масу позитивних емоцій. Спокійна, витримана, оперативна - це мізерний перелік її якостей. Довгі переїзди не втомлювали, бо була цікава підбірка художніх фільмів та пізнавальних відео про міста, в яких ми побували.

Водії - Михайло та Вадим - справжні професіонали! Коли ми подорожували, був закритий один з тунелів. Підйом і спуск серпантином дав нам купу емоцій та чудові краєвиди.

Великі міста і маленькі містечка, які ми відвідали, вражали своєю архітектурою і атмосферністю. Багато цікавої інформації отримали від гідів: Юлії, Ольги та Катерини. До слова, Юлія і Катерина проводили екскурсії українською мовою, що теж було дуже приємно.

Найбільше сподобалися Гальштат, Рейнський водоспад та озеро Браєс. Незабутні відчуття залишили Цюріх і Люцерн.

Якщо ви не знаєте, де насолодитися прекрасними краєвидами, то обирайте тур "Швейцарська інтрига: Австрія, Італія та Доломітові Альпи"!

Другие отзывы lidija

Реклама
Отзывы о других турах