Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Поїздка до Італії

"Якщо сумніваєтеся, чи варто їхати - краще спробувати, не пошкодуєте) "

Відгук туриста Аккорд тур olhlnk (Кропивницький) на тур
Поїздка: 19 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Початок туру був трохи випробувальний: спочатку тур перенесли на іншу дату, а проходження кордону зайняло дуже багато часу. Тому ми зовсім не потрапили у Краків, а одразу поїхали до готелю в Чехії (готель дуже сподобався: просторі номери, шикарний сніданок, можна було взяти перекус з собою в дорогу, що виявилося дуже доречно, адже намагаючись наздогнати програму не завжди був час нормально поїсти).

Після готелю в Чехії ми поїхали до Відня: нам провели оглядову екскурсію (на факультатив, на жаль, часу не вистачило, але оглядова екскурсія буда змістовна та цікава).

Наступного дня Флоренція та Піза: спочатку поїхали назустріч падаючій вежі (там теж було мало часу, враховуючи, що хотілося і пофотографуватися, і купити сувенір - там великий риночок з різними магнітами/брелками/сумками і т. д.). Проте, завдяки цьому ми приїхали до Флоренції ближче до вечора: вже було не так жарко, що було комфортніше для оглядової екскурсії, а також змогли повечеряти у вечірньому місті (мабуть найкраще можливе закінчення дня).

Наступні дні були у Римі (багато ходили, була оглядова та Ватикан, все сподобалося, але черга до Ватикану під палючим сонцем трохи додала нервів, але в самому музеї розумієш, що воно того абсолютно варте).

День у Флоренції мабуть сподобався найбільше - вистачило часу і на екскурсію, і додаткову (по Гранд каналу), і поїсти.

Останнім містом був Будапешт - ми відвідали екскурсію корабликом. Зазвичай такі екскурсії ввечері, коли вечірнє місто у світлі ліхтарів, але ми були зранку. Але не розчарована, сподобалося все одно.

В цілому, тур сподобався.

Дуже рада, що змогла відвідати Італію за такий бюджет і з мінімальними турботами.
Реклама
Відгуки про інші тури