Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Неперевершена Швейцарія та враження на кілька років вперед

"Скажу чесно, кожен повинен побувати у цьому турі хоча б раз у своєму житті і не відкладати на останній момент. Це просто райська насолода. Комфортні умови, ввічливі водії та екскурсовод мрії. Ви пізнаєте колорит і традиції інших країн."

Отзыв туриста Аккорд тур Анастасія  (Черкассы) на тур
еще
2
фото
Поездка: 19 июля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2024
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур В полном шоколаде... или 2 дня в Швейцарии!

Почну з того, що це була моя перша самостійна поїздка за кордон, яку я чекала з нетерпінням і вона того однозначно варта. Перший дзвінок нашого керівника групи Квітослави і повний шоколад вже розпочався. Квітослава – професійний та компетентний керівник. Ця дівчина дійсно як квітка. Така ніжна й витончена, що неможливо передати словами доки самі не переконаєтесь. Дороги з нею насичені та швидкі. Її обізнаність у всьому вражає. Її неймовірну дикцію та львівський акцент можна слухати вічно.

Проживання та харчування організовані на вищому рівні. Білі простирадла, м’якесенькі подушки. В таких готелях можна і жити залишитися:) Сніданки суперські. Бери що хочеш і до кінця дня можна вже й не їсти.

Перший день ми провели у Кракові. Екскурсовод була веселою, цікавою і постійно жартувала, що створювало чудову атмосферу. Місто чарівне, з багатою історією й привітними мешканцями.

Найбільше мені сподобались Австрія та Швейцарія. Найдорожча країна світу, і іноді й правда доводилося закатати свою губку, бо ви ж знаєте, як ми дівчата прагнемо купити все гарненьке.

Долина Зальцкаммергут. Здається, що тут зупиняється час. Тут можна сказати багато, але хто захоче так довго читати. Як тільки ми туди приїхали - моя щелепа просто відвисла. Найкраще що я бачила в своєму житті. Величезне блакитне озеро, скали, все покрите туманом, неначе кадри із фільму. Багато туристів з різних країн, фонтанчики з джерельною водою, велика кількість кафешок та свіже повітря.

Так багато гарних та оригінальних фото в мене ще не було. Щоправда, під час одного лебідь не сильно хотів позувати, але вибору то в нього не було. Мені ще з дитинства вказали як з ними поводитися, тож свою агресію він тримав при собі.

Швейцарія стала наступним пунктом нашої подорожі. Рейнський водоспад – топ друге місце для відвідування. Ці холодні бризки води освіжали мене наповну, а веселка додавала шарму. Ходити по вузьким стежечкам доводилося обережно, бо один зайвий рух і ти вже в самому водоспаді. Можливо хтось саме цього і прагнув)

Цей тур залишив незабутні враження, які я буду пам’ятати ще довго. Однозначно рекомендую! До нових зустрічей!
Реклама
Отзывы о других турах