Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий відпочинок

"19.07.2024 ми з чоловіком взяли участь в автобусному турі до Швейцарії "Усе в повному шоколаді" від Аккорд-туру і залишилися в захваті! Це була чудова можливість побачити мальовничі краєвиди країни, познайомитися з її багатою культурою "

Відгук туриста Аккорд тур Марина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 01 січня 1970
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

19.07.2024 ми з чоловіком взяли участь в автобусному турі до Швейцарії "Усі у повному шоколаді" від Акорд-туру і залишилися в захопленні! Це була чудова нагода побачити живописні краєвиди країни, познайомитися з її багатою культурою та скуштувати найкращий шоколад у світі.

Тур охопив багато цікавих місць, включаючи Цюріх, Берн, Люцерн, Інтерлакен, Мюррен, Кольмар, Зальцбрук, Гольштат, Краків.

Екскурсії були інформативними та цікавими, а гіди були дружні та досвідчені. Особливо понравилася Зоряна у Кольмарі.

Я була у захваті від роботи Квіткослави як керівника групи. Її професіоналізм, ентузіазм та щира турбота про учасників групи зробили нашу подорож незабутньою. Квіткослава має чудовий стиль спілкування. Вона чітко та лаконічно доносила інформацію, завжди була готова відповісти на будь-які питання і завжди ставилася до учасників групи з повагою та доброзичливістю. Її почуття гумору та позитивна енергія створювали у групі приємну атмосферу.

Квіткослава завжди була ввічливою та уважною до всіх учасників групи. Вона завжди допомагала та давала поради щодо вибору ресторанів та магазинів.

Я вдячна Квіткославі за те, що вона зробила наш тур до Швейцарії таким чудовим!

Також дуже пощастило з водіями комфортабельного автобуса.

Готелі в турі були чистими та комфортними. Дуже затишний, яскравий готель у Франції.

Включені завтраки були ситними та смачними.

Так, я однозначно рекомендую цей тур усім, хто хоче побачити Швейцарію з обмеженим бюджетом. Це чудовий спосіб побачити багато за коротку годину і познайомитися з цією дивовижною країною.
Реклама
Відгуки про інші тури