Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чудовий відпочинок з надзвичайними краєвидами і архітектурою

"Тур почався дуже цікаво. Кордон ми пройшли досить швидко, керівник групи (Квітослава) гарно нас зорганізувала і протягом всього туру все доцільно планувала. Поїздка вразила своєю красою та надзвичайними історіями. "

Отзыв туриста Аккорд тур Роксолана  (Трускавец) на тур
Поездка: 19 июля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры

Отзыв на тур В полном шоколаде... или 2 дня в Швейцарии!

Це чудовий варіант відпочинку для тих хто хоче коротко, але цікаво і пізнавально познайомитися з Європою, її природою та архітектурою, а також з могутніми та неймовірними Альпами. Цей тур неспроста так називається, адже все, починаючи з автобуса і закінчуючи готелем, вражає своєю чудовою атмосферою і ти відчуваєш себе в повному шоколаді.

Окремо хочу згадати керівника групи Пасічник Квітославу. Вона завжди усміхнена, цікавий співрозмовник, уважна до кожного, дуже розсудлива, готова дати доцільну пораду, порекомендувати найкращі місця для прогулянки, смачні ресторани та кафе, недорогі сувенірні магазини. Найбільше запамʼятаяталася її червона квіточка, яка йшла попереду і вказувала нам шлях.

Готелі всі з комфортними номерами, гарним обслуговування, смачними сніданками та чудовими краєвидами з вікна. Особливо приємно здивував готель у Франції з дуже затишною та милою атмосферою. А також невеличка пекарня поблизу нього з надзвичайно запашною випічкою, яка тане в роті.

Щодо екскурсій, то всі були по своєму унікальні. Екскурсоводи доступно все розповідають, готові відповісти на всі питання та показати найгарніші фотозони. Раджу обов’язково поїхати в Зальцкамергут, на Рейнський водоспад та у Страсбург, де можна відвідати місцевий Нотер-Дам та скуштувати справжній французький цибулевий суп і равлики.
Реклама
Отзывы о других турах