Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гіркий досвід

"Гіркий досвід "

Відгук туриста Аккорд тур Самойленко  (Черкаси) на тур
Поїздка: 07 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії

Пишу відгук через тиждень після повернення додому. Тільки морально відійшла від поїздки. Автобусним туром їздила не перший раз, але ця поїздка мені запамʼятається на все життя. Автобус був не дуже комфортний, на таку відстань. На початку туру зламався один телевізор, потім на другий день по дорозі розірвало два колеса. Тому не відвідали міста, які планували.

Керівник групи Аделіна, молода дівчина, не дуже професійно виконувала свої обовʼязки. Часто ми один в одного питали, що нам робити.

Але!!!! сама велика родзинка на торті це повернення додому. Таможню ми пройшли швидко, за годину. Я багато разів просила водіїв Роберта та Івана та Аделіну, що в мене потяг відправляється зі Львова до Черкас об 00:45. Я у турі була з неповнолітньою дитиною. Багато разів їм нагадувала про себе (але я вважаю, що достатньо було сказати один раз, і Аделіна, як керівник повинна була цей момент контролювати). Але водії ні куди не поспішали. Вони заїхали завезли колеса….

В підсумку ми приїхали на вокзал об 00:47!!! Я з дитиною запізнилася на потяг на 2 хвилини!

Я водій з 22х річним стажем і розумію, що ми могли приїхати на 5-10 хвилин раніше, але це було потрібно тільки мені ((((

В минулому році я відпочивала в Греції також автобусним туром, але у нас була гарна команда! Чудові водії та дуже класний керівник туру Катерина. Дві жіночки спізнювалися на потяг, то водії зробили все, щоб вони не спізнилися.

А я з дитиною в час ночі на вокзалі не знала, що робити. Білетів на інші рейси не було 1,5 доби.

Тому «Велике людське дякую» цій команді!!!

Більше ніколи не поїду таким туром і не буду радити іншим.
Реклама
Відгуки про інші тури