Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Суперова відпустка

"Це була подорож, яка залишиться у спогадах на багато років"

Відгук туриста Аккорд тур Borkut Anna (Кам
ще
4
фото
Поїздка: 10 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Спочатку бронювали тур де мало б бути 5 днів в Іспанії, але група не набралась, тому опинились у цьому турі.

Єдиним мінусом цієї подорожі є недостатньо часу в самій Іспанії та відпочинку на морі. Шкода, що в таких турах завжди треба робити вибір: або екскурсія в якесь чудове місто/місце, або відпочинок на морі.

Для того, щоб подорож видалась вдалою та комфортною, багато чого залежить від керівника групи, який супроводжує. В даному випадку Анастасія Андрюхіна впоралась зі своєю роботою на всі 100%. Уважна, привітна, стримана емоційно, на всі запитання надасть вичерпні відповіді, повторює всю інформацію по декілька разів, щоб всім було все зрозуміло, а для закріплення основної інформації ще і дублювала її у вайбер, що є дуже зручно! Дякую, Анастасія, за Вашу працю!

Водії, то взагалі окрема історія! Таких як Назар та Володимир, ще треба і пошукати! Вони професіонали своєї справи, у будь-яку погоду та у будь-якій ситуації зроблять все, щоб дорога була комфортною та безпечною! В автобусному турі їздила не вперше, але вперше побачила, щоб водії допомагали з валізами на кордоні! Та і взагалі, при кожному відкритті багажу, допоможуть дістати валізу та назад її поставити! Вам респект!!! Хоча і в дорозі назад в автобусі склалась неприємна ситуація із конденціонуванням, але водії робили все можливе, щоб ми могли максимально комфортно в даній ситуації завершити свою поїздку!

Загалом відпочинок сподобався, насичена програма, багато чудових місць, які побачила вперше, але обов'язково хотілось би повернутися туди ще.

Рекомендую!
Реклама
Відгуки про інші тури