Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращій відпочинок на морі

"Мій найкращій відпочинок на морі, а також перша відпустка з 22го року, яка виконала свою функцію :)"

Відгук туриста Аккорд тур aquamarina (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 17 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Серце Адріатики - Чорногорія



Почну з того, що я напевно ще ніколи не бачила такої неймовірної природи: лазурне море з величними гірськими пейзажами. На деяких пляжах ми купались під самими скалами - атмосфера неповторна.

Місто Будва, де ми провели більшість днів, дуже контрастне: середньовічне старе місто, прохолодне й затишне, поруч з гіпер-сучасними розкішними готелями, за рогом одного з яких - галасливий ринок. В цьому містечку кожен знайде собі розваги, товари та пляжі за смаком.

Дуже вдячна Аккорд-туру за чудову організацію такого відпочинку.

І про сам тур:

Нас поселили в чудовому готельному номері, тут було чисто, спокійно, все працювало. Холодильник та кондиціонер в таку спеку були особливо приємним бонусом.

Протягом туру ми відвідали декілька екскурсій: дуже цікаву екскурсію вечірньою старою Будвою; поїздку до Боко-Каторської затоки, від якої в всіх нас перехопило дух, настільки гарне це місце; Фіш-пікнік - розлабляючу подорож до райського пляжу. Всі ці екскурсії можу тільки щиро порадити:)

Окремо хочу подякувати нашому гіду Ірині. Вона відповідально та турботливо ставилась до нашої групи, шукала підхід до кожного туриста. З нею було комфортно протягом туру.

Реклама
Відгуки про інші тури