Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож не виправдала сподівань

"Все почалось з некомпетентності та грубості менеджера , що звʼязувалась через вайбер з нами. Наший тур був інший , його відмінили за 5 днів до виїзду( бронювали в квітні, були запропоновані варіанти , але жоден з них не був подібний до попереднього. "

Відгук туриста Аккорд тур Yliia (Черкаси) на тур
Поїздка: 12 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Серце Адріатики - Чорногорія

І ми самостійно через рекламу в інстаграмі знайшли цей тур. Написала менеджеру. Тур підтвердили. Коли запитала чому нам його не пропонували - сказали, що він нам не підходить, хоча дні були в різницю в 1 день. Оплатили. Обрали готель з 2 разом харчуванням. Як результат - емоційно нестабільна супроводжуюча групи, не можна нічого запитати, агресувала та хамила, також нас поселили не в той готель, а зовсім інший, і при цьому ми самостійно шукали його розташування. То виявилась вілла Франетта (де в нас не прибирали зовсім, лише забирали сміття). Також інші туристи розпивали алкоголь в автобусі, що приносило неабиякий дискомфорт.

Екскурсії, що входили в тур Белград - найгірше, що могло бути, Будва - найкращий екскурсовод та цікава екскурсія. Фіш пікнік та Дубровник - чудові екскурсії.

Їздили з акордом 2 раз, але розчарування величезне.

Плюси - неймовірні краєвиди, тепле море, відчуття спокою та відпочинок.
Реклама
Відгуки про інші тури