Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок

"Відправляюсь в цю неймовірну подорож були відчуття радості, хамське відношення менеджера як й зі мною спілкувався в Вайбері все зіпсував."

Відгук туриста Аккорд тур Лена (КИЇВ) на тур
Поїздка: 14 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Відправляюсь в цю неймовірну подорож були відчуття радості в очікуванні позитивних емоцій але на жаль на кордоні ми простояли 15 годин і в Краків ми не потрапили (((розумію що від компанії це не залежить, але менеджер ні слова про це не сказав, коли я написала в Вайбер менеджеру (нажаль ім'я забула) що треба попереджати і запитати у керівника можлива якась нам компенсація в свою адресу мені написали що треба скаржетися і претензії писати до прикордоників і що я неадекватна людина. Це не припустимо з неповагою і ханством писати, після такого відношення не хочеться більше звертатись в це агентство і комусь рекомендувати!  

Але дякую Аккорд тур вони подарували нам екскурсію)  

Наш гід Надія молодець) всіляко нас підтримувала і дуже гарно все організовувала всю поїздку.   Отелі були гарні, вибір на сніданок вражаючий. Автобус комфортний, монети є немає розеток - павербанк врятував, туалет зачинений але водії зупинялись часто тому ці два моменти не критичні.  

Загалом поїздка сподобалась, гід чудовий, автобус зручний з кондиціонером, Аккорд тур підтримує своїх клієнтів, але менеджер не коректно спілкується і хамить і це змінює загальне враження!
Реклама
Відгуки про інші тури