Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращій подарунок - це подорож!

"Цей тур - подарунок донці на закінчення навчального закладу. Відпочинок на одному диханні: прекрасні краєвиди, цікаві екскурсії, тепле та лагідне море. Ідеальне перезавантаження!"

Відгук туриста Аккорд тур Валентина  (Покров) на тур
Поїздка: 09 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Музика прибою: Відпочинок на Егейському морі Греції!

Вітаю! Ми з донькою хочемо поділитися своїми враженнями і словами вдячності від захоплюючої подорожі до Греції. Назва нашого туру "Музика прибою", який дуже цікаво і професійно організувала команда Аккорд-туру.

Перше дякую менеджеру Наталії Андрющенко. Наташа допомогла нам визначитися з туром: ретельно та уважно підібрала нам бажаний напрямок, підшукувала квитки на транспорт, забронювала готель. Завжди була на зв'язку і готова надати необхідну інформацію.

Наш автобус був зручний, комфортний та завжди чистий. З такими досвідченими, професійними та ввічливими водіями, як Ігор та Роман, ми відчували себе завжди в безпеці.

Але особливо хочемо подякувати керівнику нашої групи Олені Глухманюк. Вражені її безмежним терпінням, уважністю, добротою, людяністю, які поєднуються з високим професіоналізмом. Оптимізм, невтомлюваність та індивідуальний підхід до кожного варті поваги. Олена докладно все пояснювала, ретельно підбирала нам гарних екскурсоводів, допомагала знайти маршрути для самостійного відпочинку. З таким керівником групи ми відпочивали спокійно та комфортно.

Дуже вдячні Аккорд-туру. Команда ваша дійсно складається з професіоналів своєї справи з міцними нервами та ангельським терпінням.

Реклама
Відгуки про інші тури