Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок у країнах Європи

"Хочу це повторити!"

Відгук туриста Аккорд тур Alya (Ковель) на тур
Поїздка: 10 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Після відпочинку у готелях типу "все включено", цього року я з донькою вирішили обрати автобусний тур "Іспанія - горда квітка Півдня". Ми переживали чи впораємося, адже спека, автобус, два нічні переїзди, швидкий темп...

Але все пройшло на одному диханні. Спочатку нас зустрів величний Будапешт оздоблений сімома мостами через Дунай.

Італійська Верона - столиця романтиків і закоханих є шедевром італійської архітектури. Не можливо не згадати живописний куточок Італії - озеро Гарда.

Франція зустріла нас в середньовічному місті Ез. Побувавши в Ніцці, ми ніколи не забудемо ласкаве море та жваві площі.

Ну а далі було казкове королівство Монако, оточене скелями і морем, велич і розкіш якого неможливо описати словами.

Середземне море Іспанії вразило нас чистими пляжами, білим піском і кришталевою водою. В іспанському курортному містечку Ллорет де Мар ми святкували перемогу Іспанії в Євро 2024 і це було потужно.

А далі була Барселона з її найцікавішими місцями. Творіння Гауді - Храм Святого сімейства, Парк Гуель - шедеври генія. Готичний квартал з його перлиною - Кафедральним собором вразили своєю розкішшю.

Хочу подякувати за хорошу організацію туру нашому гіду Анастасії Андрюхіній, яка переживала за всю групу і кожного туриста окремо, чула всіх і вміла знайти вихід у будь-якій ситуації. А також нашим водіям Назару та Володимиру, які крім професійної їзди знайшли креативний підхід до туристів і вміли налаштувати на позитив.

P. S. Що стосується менеджменту компанії "Аккорд-Тур", то тут вартувало би трішки удосконалення і я сподіваюся що в наступних турах, у які я з Вами поїду, все буде Ок, без негативних моментів.

Реклама
Відгуки про інші тури