Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спокій Адріатики

"Чудова організація туру, гарний готель, неймовірна природа і море Чорногорії, але не без ложки дьогтю в цій діжці з медом..."

Відгук туриста Аккорд тур Яна (Кривий Ріг) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 08 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Спокій Адріатики Відпочинок на морі в Чорногорії

Тур від 08.07.2024 "Спокій Адріатики" у супроводі Олени Козак.  

Беручи тур із нічними переїздами розуміла, що буде досить важко, адже дорога зайняла приблизно 31 годину як з України, так і зворотня, при цьому дуже поталанило, що на кордонах не було затримок. Автобус досить комфортний, кондиціонер працював справно, тихенька ненав'язлива музика і сучасні фільми. Водіям окрема подяка: уважні, мінялись під час дороги, відпочивали, на прохання відкрити багажний відсік відкликалися моментально, допомогали з валізами. Важкувато із санітарними зупинками, адже і часовий проміжок 5 годин в спеку, бо хоч-не-хоч, а воду п'єш, і подорожують переважно 90% жінок, то кожну зупинку квест із черги... Мандрували з подругою, жили у віллі Mandir, номер комфортний і достатньо великий: кондиціонер, гаряча вода, холодильник, електрочайник, плита, посуд, великий балкон, сушарка для речей. Персонал привітний, рушники змінювали на прохання, постіль раз на 3 дні, підмітали та мили підлогу через день. Вілла вдало розташована як до моря, так і до супермаркетів, ринку, торгівельного центру, все поруч. Брали сніданки і вечері, вони проходили у кафешці Dinic навпроти вілли, достойний швецький стіл як зранку, так і ввечері. Супроводжуюча туру Олена відповідально і швидко вирішувала питання, консультувала і давала відповіді. Надала експрес-інформацію куди сходити, що скуштувати і доречно повідомила про День державності Чорногорії, адже нічого не працювало 3 дні. Дякую Аккорд-туру за організацію поїздки, поїду ще з вами.

Щодо самого відпочинку у Чорногорії: вражаючі дійсно чорні зранку і ввечері гори, неймовірна природа, прозоре Адріатичне море, маленька галька і сонечко, що сприяє засмазі, старовинні містечка - все круто і сподобалось, а от що бажає кращого - так це інфраструктура і сервіс... Треба зважати, що туризм у Чорногорії і зокрема у місті Будва набирає свої оберти, всюди будівництво і персонал ще вчиться надавати якісні послуги, але так як 85% економіки залежить саме від туризму, а сезон в Адріатиці короткий, то ціни луплять як на кращих курортах світу (шезлонг і парасолька 20 євро), хоча до таких фінансових стандартів ще рости й рости. Окремо хочеться зауважити про дорожній рух, він просто жахливий: водії між собою не можуть розібратися у кого головна, а у кого другорядна дорога, на пішохідних переходах потрібно бути дуже уважними, бачили декілька аварій і майже всі машини мають наслідки ДТП.  

Щодо екскурсій: по місту Будва (входить у вартість туру) була чудовий україномовний екскурсовод, яка історію міста змогла передати з харизмою, юмором і дуже цікаво, дійсно хотілося слухати. Також брали додатково екскурсію у Боко-Которську затоку, сподобались оглядові екскурсії Котором і Перастом, плавали човником на острів. Додаткову есксукрію каньйоном річок Тара і Морача і ворогу б не рекомендувала, адже уявіть як вас 14 годин катають Карпатами, наче і чудово, але заявлений каньйон ви бачете 3 хвилини стоячи біля відбійника, а далі вас катають, щоб ви скуштували вина (і, звичайно, купили), мед (те саме), відобідали у потрібному екскурс-бюро кафе жахливою рибою чи м'ясом... краще б провели день на пляжі, а не витратили 80 євро на цю генеральну репетицію звороднього шляху автобусом в Україну. Факультативні екскурсії проводились російською мовою і громадян РФ у Чорногорії багатенько, вважаю, що ті, хто планують подорож в цю країну мають про це знати.
Реклама
Відгуки про інші тури