Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перше відкриття фіордів Півночі та Скандинавії

"Моє "аномально тепле" літо та неймовірний відпочинок в Скандинавії "

Відгук туриста Аккорд тур Наталія  (Львів) на тур
Поїздка: 08 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Фіорди Півночі!!!

Мрії збуваються! Головне їх озвучувати вголос та наполегливо шукати прийнятні можливості для подорожей.

Як мандрівниця зі стажем (мала час, проходячи кордони, порахувати кількість штампів поставлених з 2016 року і моєму здивуванню не було меж!!! 72!!, тобто орієнтовно 36 подорожей впродовж 8 років) хочу відзначити високий рівень організації подорожі!

Безмежно вдячна пані Оксані, яка була гідом та організатором туру впродовж тижня!

З самого початку коректної та доброзичливої комунікації в вайбері відчула турботу та мала впевненість, що попереду все буде гаразд.

Толерантність до усіх нас таких різних мандрівників; терпіння неймовірне, коли висловлювалися невдоволення (бо ж більше 40 особам нереально у всьому догодити!); обговорення та аргументація щодо усіх питань впродовж туру (особливо запам"яталися дуже наочні та аргументовані коментарі щодо попереднього досвіду пані Оксани); вміння погоджувати усі питання по ходу їх виникнення... Можна ще перераховувати багато моментів.

Але!!! Подорож неймовірна!!! Велика вдячність за тур без нічних переїздів! З одного боку, це відпочинок перед кожним новим екскурсійним днем самих мандрівників, а з іншого боку, безпека! Бо водії також люди! Водії мега круті професіонали. Велика окремо їм вдячність!!!

Усі враження кожного дня - це сотні фото різних локацій, щоб потім переглядаючи ще раз прожити усі ці моменти, відчути ще раз емоцію, яку мала саме в цей момент!

Щодо туру - все неймовірно та супер!!!

Єдине зауваження до Аккордтуру... Був момент непорозуміння, коли бронювався тур. Чи доречно ставити на кожен день тур Фіорди Півночі? Питання звісно риторичне... Першопочатково бронювала на 8.07.2024 (прийнятний час відпустки та повернення до 15.07), але потім виявилося. що групу набирають на 9.07 і роблю 30% передплату. Звісно, що один день вже не відіграв ролі... Але потім було більш цікавим... на 9.07 групу не набрали.. і пропонують тур на 10 днів з язиком Троля... і звісно на 250 євро дорожчий. Але час відпустки вже прорахований, тому категорично відмовляюся. На що менеджер знову пропонує 8.07!!! але вже на 60 євро дорожчий початкової вартості... І при бронюванні на 9.07 - в подарунок було 5 місце в автобусі, натомість на 8.07 - місце 38...

Залишився неприємний післясмак, що мене хотіли розкрутити на дорожчий тур... Зрозуміло, що усі прийнятні маркетингові ходи пішли в рух... , але менеджери вже б мали аналізувати клієнтську поведінку з огляду на свій досвід та різні складові...

Звісно, що радила та буду радити друзям!

Звісно, що буду далі подорожувати з АККОРДтуром.

Бо вже є попередній досвід як навіть спілкуватися з менеджерами...

Реклама
Відгуки про інші тури