Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наша перша поїздка в Італію

"Цей тур це подарунок дочці на день народження, у неї була мрія побачити Венецію"

Відгук туриста Аккорд тур Оксана  (Сокаль) на тур
Поїздка: 10 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Хочу звернути увагу на планування і організацію туру, усе було дуже добре сплановано. Тур без нічних переїздів, був продуманий дуже добре, усю велику відстань до Ріміні поділили на два дні, з ночівлею в Будапешті. Це дозволило побачити Будапешт, покататись на кораблі по Дунаю, переночувати в хорошому готелі і вранці з новими силами продовжити подорож. По дорозі ми заїхали у чудове місто Трієст, екскурсія була дуже цікавою і знову ж таки дозволила відпочити від дороги. Дальше у нас було три дні на морі в Ріміні, Адріатичне море чудове, чисте, тепле, пляжі пологі, мілкий захід в море.

Брали тур у Флоренцію, Піза. Море вражень і красивих фото, дуже рекомендую цю екскурсію, хочеться ще раз побувати у Флоренції.

По дорозі додому була чудова, красива, вражаюча Венеція. Венеція-це враження на все життя, її варто відвідати.

І знову довга дорога додому поділена на два дні з ночівлею в Угорщині і екскурсію там же, що дозволило відпочити в готелі і менш втомитися від довгої дороги

Керівником-гідом нашої групи була Наталя, дуже хороший організатор, швидко і чітко вирішувала усі питання, завжди в усьому допомагала, підказувала, рекомендувала. По дорозі розповідала цікаві факти про країни, міста які проїжджали. Також хочу відзначити водіїв, хороші, ввічливі, їхали добре, безпечно, допомагали з багажем.

Завдяки усьому цьому наша поїздка вийшла цікавою, неперевершеною, незабутньою
Реклама
Відгуки про інші тури