Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ніколи більше!!!

"Суцільне розчарування послугами Аккорд-туру"

Відгук туриста Аккорд тур alla (Львів) на тур
Поїздка: 07 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії

Хочу поділитись враженнями відвіданого туру від Аккорд-Туру «Палкий тиждень в Іспанії».

Організація туру жахлива!

Почнемо з рекламованої акції безкоштовного бронювання місця - не в нашому випадку - ми обраного місця не отримали! Автобус старий, не комфортабельний, без wi-fi, відстань між сидіннями така, що болять коліна. Вже по дорозі в Іспанію, а саме в Словенії вистрілили одночасно два колеса (від старості, а не від жари, як нам пояснили) і ми мали вимушену затримку 4-5 год на заміну коліс. Відповідно перший день відпочинку на морі в Ліньяно був зіпсований - приїхали ми під вечір і часу на відпочинок не залишилось!

Монітор для перегляду фільмів теж вийшов з ладу на другий день туру.

Окрім того, Аккорд-Тур без жодних повідомлень і узгоджень з нами змінив місце перебування в Іспанії з Льорт де Мар на Калелью та категорію готелю з 4* на 2* - жодних внятних пояснень ні від керівника групи Аделіни, ні від менеджера Підлужного Ігоря ми не отримали! Дехто з туристів групи отримав номер зі спальнею без вікна! Нам пощастило - в нас було маленьке!

Щодо харчування, то сніданки ще ок - шведський стіл, а от вечері - тут жодної альтернативи - не всім підходить вечеря без овочів!

Ще одне - 5 задекларованих ночей в Іспанії - це в реальності 4 дні відпочинку на морі + не 5, а 4,5 ночі, бо виїзд з курорту був о 03.45 год ночі

Відпочинок не був зіпсований лише завдяки морю, чудовим місцям, які ми відвідали та гарній компанії!

Я сильно розчарована послугами Аккорд-Туру, більше з ними нікуди не поїду і нікому НЕ рекомендую.
Реклама
Відгуки про інші тури