Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

відгук на тур палкий тиждень в Іспанії

"Відпочили на всі 100????"

Відгук туриста Аккорд тур Tanya (Львів) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 07 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії

Відгук на тур «Палкий тиждень в Іспанії». Обирала «морський» тур для відпочинку з дитиною 4роки і дуже задоволена! Наш тур почався в Італії, на мілкому теплому чистому морі, яке ідеально підходить для малих дітей і людей які не дуже добре вміють плавати, і закінчувався тур на цьому ж морі, у схожому містечку. Не вперше подорожувала з Аккорд-тур, тому більшість екскурсій не відвідувала - бо з дитиною це не дуже зручно, але цей тур - дуже вдалий компроміс між морем і екскурсіями, кожний може собі вибрати щось до душі - плавати чи пізнавати нові міста і країни (Барселона, Венеція, Монако, Монте-Карло, Ніцца) Родзинкою нашого туру був відпочинок у Калелії, красивому іспанському місті, яке має різноманітні пляжі - одні піщані, а трохи далі є скелясті живописні, де почуваєшся більш усамітнено. Також можна прогулятися центром міста з безліччю ресторанчиків і сувенірних магазинів, або піднятись на маяк і руїни замку, звідки прекрасний вид на місто. Окремо дуже вдячна компанії за трансфер і можливість відвідати Порт Авентура, який однозначно рекомендую для дітей будь-якого віку, ми з малим за 9годин обійшли парк і покаталися на всіх доступних для його зросту (102см) атракціонах, хоча максимум атракціонів можуть відвідати дітки зі зростом 140см. Парк подарував нам шалені емоції і незабутні враження, він один з найбільших парків у Європі, і якщо планувати подорож у Іспанію - його просто необхідно відвідати. Ну і також ми відвідали красуню-Ніццу і відпочили на її лазурному березі. Ніцца дуже красива, а море нереального кольору! Готелі були чисті, номера гарні, у Калелії номер був з кондиціонером і міні-кухнею, можна було собі приготувати обід, для подорожі з дітьми дуже зручно. Сніданки дуже різноманітні, і сніданки і вечері були смачними.

Окрема подяка керівнику групи Аделіні - яка була дуже терплячою і доброзичливою, чудовий професіонал і дуже приємна дівчина.

Однозначно рекомендую цей тур і так компанію Аккорд-тур, маю великий досвід подорожей - і можу сказати що вони кращі за конкурентів, оптимальне співвідношення ціна-якість.
Реклама
Відгуки про інші тури