Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Швейцарія чудова

" Пишу від імені задовільненого туриста, місцями приємно здивованого. Заряд позитивними враженнями пройшов на відмінно"

Відгук туриста Аккорд тур Polo (Одеса) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 26 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Липень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Дякую компанії Акорд тур за можливість відвідати знакові місця Швейцарії всього за тиждень. Безмежно дякую керівнику нашої групи Олександрі Юр'євій, її особливим якостям, харизмі та гумору за безтурботну подорож.

Пишу від імені задовільненого туриста. Мені сподобалось все. Окрім хіба що останнього дня, який ми просто їхали до кордону з Україною, тож не відвідали ані Відень, ані термальні купальні, бо то є величезні відстані.

Швейцарія і Австрія сподобалась ну дуже, немає слів, то треба бачити власними очима та світовідчуттям. Від затишного Гальштату, міст Цюріху, Женеви та Берну до захоплюючого підняття фунікулером на гору до містечка Мюррен, де в прямому єфірі утворюються хмаринки, а краєвид захоплює дух. Міста Франції, в яких ми залишалися на ніч та місто Ансі теж цікаві.

Особисто нас було двоє, ми обрали всі екскурсії, окрім Рейнських водоспадів, та безпосереднього підняття на Монблан, тож я не можу про них судити.   Замість того ми залишились внизу в затишному місті Шамоні, в якому приємно прогулятись або завітати до ресторанчику.

Під час подорожі в містах проходили молодіжний фестивалі в Люцерні, фестиваль народного костюму в Цюріху, велосипедний забіг в Ансі, марафон в місті Шамоні, в Женеві група зустріла реакцію громадян на перемогу футбольної збірної Швейцарії, місто гуділо. Ми приготувалися багато ходити, замість того нас багато возили.

Водії професійні, з почуттям гумору. Автобус чистий, зручний, з кондиціонером, хоча не було індивідуальних роз'ємів живлення для телефонів, та вайфаю. Все те нівелювали чудові краєвиди за вікном. Гіди досвідчені, цікаві.

Готелі були від базово оснащених до дуже чудових. Матраси зручні, рушників достатня кількість, фени були в усіх готелях, окрім Чехії. Сніданки мали різноманіття та вибір, не лише кава та рогалик. В готелях Франції в номерах була міні-кухня з плитою та холодильником.

Погода була як на замовлення. Тур виявився цікавим, динамічним та пульсуючим враженнями.
Реклама
Відгуки про інші тури