Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий відпочинок на морі!

"Цей відпочинок мені точно запамʼятається надовго! Здійснилась моя мрія про подорож в чудову Італію, я побачила просто неймовірні міста і спогад насолодитись теплим морем!"

Відгук туриста Аккорд тур Darja (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 04 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Моя морська насолода! Відпочинок на Адріатичному морі Італії!

Це була моя перша поїздка в Італію, про яку я вже давно мріяла. І можу сказати впевнено, що ця подорож перевершила мої очікування!

В Італії ми побували у прекрасному портовому місті Трієсті, яке вже з першого погляду закохало в країну і дало розуміння, що тур буде чудовим! Далі нас чекав відпочинок на адріатичному узбережжі в Ріміні. Тепле море, класні чисті пляжі, чудовий готель змогли подарувати гарний відпочинок і релакс. Також ми відвідали найстарішу державу Європи, що розташована на горі - Сан-Марино. Тут ми мали чудову можливість продегустувати місцеві вина та насолодитися неймовірними видами на гори та прекрасну Італію. Після чотирьох днів відпочинку на морі ми відвідали надзвичайну Венецію. (Причому добирались до центру Венеції на катері, що подарувало купу посмішок і крутих фото!) Побачивши це прекрасне місто зрозуміла, чому тисячі туристів щороку мріють туди потрапити!

Однозначно можу стверджувати, що рекомендую даний тур усім! Всього за 8 днів ви зможете перезавантажитись та отримати велику кількість позитиву!

Щиро дякую команді Аккорд-туру за організацію таких прекрасних подорожей! Ви надихаєте та мотивуєте рухатись далі та досліджувати світ!

Інші відгуки Darja

Реклама
Відгуки про інші тури