Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дивовижний світ

"Чому варто побувати у цьому турі?"

Відгук туриста Аккорд тур Марта (Львів) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 02 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Дивовижний світ 4 дні в Швейцарії Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Для себе ми обирали інший тур, проте на нього не набралась група. Та як виявилось, усе що не робиться - на краще!

Даний тур для тих, хто бажає познайомитись із Швейцарією: від сучасних міст із багатою історією до вишуканої ривʼєри та саме тих чарівних краєвидів із реклами Milka.

Програма туру насичена, але водночас дозволяє сповна відчути увесь колорит Швейцарії. Моя особиста рекомендація обирати усі додаткові екскурсії, аби максимізувати перебування у цій дивовижній країні і закрити власні«гештальти». До речі про них: окремою насолодою є екскурсія в Озерний край в Австрії, у містечко Гальштат, де ви не зможете відірвати погляд від поєднання могутніх гір та озер.

Окрема подяка водіям: пану Юрію та пану Івану, дякую за те, що у дорозі ми відчували себе у безпеці, дякую за допомогу із валізами та легку подорож, без вас цей тур був би не настільки атмосферним!

І, безперечно, величезна подяка нашому прекрасному гіду Квітославі, яка створила максимально комфортні умови для кожного з групи у подорожі, котра організовувала усіх, завжди відповідала на будь-які питання, робила все можливе від себе, аби ми відчували виключно насолоду від поїздки та задавала енергійний ритм усім нам навіть у дощову погоду.

Реклама
Відгуки про інші тури