Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чудовий відпочинок на морі

"Тур дуже порадував, хоча спочатку вибирали інший, но цей дуже порадував. Була можливість вибрати місця в автобусі, дуже сподобались готелі, класні водії, окреме спасибі Анастасії, вона професійно сгладжувала недоліки і завдяки їй відпочинок склався."

Отзыв туриста Аккорд тур lena010618 (Константиновка) на тур
еще
39
фото
Поездка: 28 июня 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Жгучая неделька в Испании  

Почну з того що сподобалось більше всього. Це Адріатичне тепле море Італії, гарний готель у Іспанії, в ньому було все необхідне і навіть в номері можна було готувати обід, сніданок та вечеря входили у тур. Вечері сподобалися, хоча можна було трохи різноманітніше. Дуже сподобався готель у Будапешті з шикарним сніданком. Окремо дякую за неймовірну екскурсію у Монако, дуже гарний гід, та дуже гарна екскурсія, хто сумнівається брати її чи ні, вот прям раджу, не пожалієте.

Тепер про те, що можна було б змінити. Це екскурсія у Барселоні, було велике сподівання на цю екскурсію, а по факту побачили дуже мало і більшість часу гуляли самі. Не дуже сподобався готель у Угорщині, перед нічним переїздом можна було підібрати щось краще. Дуже засмутило море у Іспанії, були дуже великі хвилі і складно було купатися, хоча в цьому ніхто не винен, просто так співпало.

В загалі тур сподобався, було повних 4 дні на морі Іспанії і не зважаючи на тяжкий останній нічний переїзд, все склалося добре. Ще раз дякую водіям та Анастасії за чудовий відпочинок
Реклама
Отзывы о других турах