Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мій перший тур у статусі пенсіонера

"Цей чудовий тур , подарований мені найдорожчими людьми до Дня народження, став моїм найкращим ювілейним подарунком: захоплюючим, вражаючим і незабутнім."

Отзыв туриста Аккорд тур dva_nic (Новогродовка) на тур
Поездка: 02 июля 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона -
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры  |  Приобрести отчет

Отзыв на тур Удивительный мир 4 дня в Швейцарии Женева, Берн, Люцерн + Монблан

Мені пощастило подорожувати в колі гарних людей, які, як і я, прагнули отримати максимально позитивні емоції, цікаві знання й незабутні враження від нашої подорожі до Швейцарії. Всі були активні, дисципліновані й вмотивовані поціновувачі краси, історії і природи.

Але, як відомо, успіх будь-якої справи  - це не лише підбір учасників групи, а, насамперед, результат професійної і самовідданої роботи команди організаторів і виконавців.

Наша керівник групи Квітослава - справжній фахівець туристичної сфери. Вона легко контактує з групою і водіями, враховуючи бажання і потреби кожного, володіє кількома іноземними мовами, що дозволяє їй швидко і якісно вирішувати робочі питання під час туру. Крім того, Квітка чудово знає географію та історію європейських країн, завжди умісно заповнює паузи, надає інформаційні підказки групі тощо. Кожний день подорожі чітко спланований і розписаний по годинах. Це дало можливість відвідати максимальну кількість цікавих місць та екскурсій без затримок, небажаних пауз, накладень у програмі. Керівник групи відповідально готувалася заздалегідь до туру: склала і роздрукувала для кожного учасника необхідну інформацію - довідничок, подбала про можливості  вчасної дозарядки радіо-гідів, приготувала призи активним і уважним туристам тощо. З першого дня нашої подорожі Квітослава стала "душею" і кращою подругою для кожного учасника групи, за що всі  їй безмежно вдячні.

Чоловічий колектив злагодженої команди - це водії п. Юрій і п. Іван. Вони - неймовірні віртуози автобанів та  гірських "серпантинів", справжні аси водііння туристичного автобуса у будь-який час доби, при будь-якій погоді і в будь-якій ситуації. А ще вони люблять свою роботу, дбають про чистоту і комфорт у салоні автобуса, в якому немає жодної поломки: всі крісла відкидаються, лампи і кондиціонер  працюють, чистота і порядок гарантовані.  

Щиро дякую команді водіїв і керівнику групи за відмінну роботу і чудово проведений екскурсійний тур і сподіваюся на наступні зустрічі!

 
Реклама
Отзывы о других турах