Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий відпочинок за останні 4 роки в Італії

"Це чудовий тур з найкращими екскурсіями в різних містах Італії, найкращими готелями та найкращими враженнями.З найкращими водіями у гарному автобусі та непоганим керівником групи. "

Відгук туриста Аккорд тур Gonchar.Danil07 (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 26 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

В цьому року я разом із одним членом сім'ї поїхав до Італії, на автобусний тур "Релакс" і це було чудово і найкращі спогади. Нас забрали зі Львова досить швидко і не довелося чекати і одразу поїхали на кордон, де теж нам не довелося довго стояти. Водії було двоє та були чудовими, добре знають свою роботу. Автобус був хорошим, гарні місця та відмінні сидіння. Нам в автобусі включали чудові фільми, що якщо автобус застрягне в пробці, нудно не буде. Ми проїжджали Польщу (за бажанням комусь на екскурсію, комусь просто погуляти по торговому центру). І ночували у чудовому Чеському готелі з дивовижним, ситним сніданком та дружелюбними співробітниками (Hotel Milotel). А потім ми приїхали у Грац (Австрія), де ми гуляли по місту із прекрасним ескурсоводом і потім нам дали час трохи погуляти по місту. А потім увечері ми вже приїхали до найпрекраснішої країни Європи, до Італії. Нас заселили у чудовому готелі на півночі Італії "Hotel La Bulesca" і наступного дня поїхали до Риму.

У кожному місті Італії, які ми знаходилися, були приголомшливі екскурсоводи, які по своєму унікальні. Чудові ескурсії у кожному місті, дуже рекомендую ескурсію "Вечірній Рим" у Римі.

Якщо з технічних причин ви не потрапили на якусь екскурсію або на якусь пам'ятку що є у списку туру, то не варто засмучуватися. Якщо ви за розкладом знаходитесь в місті, яке заплановано у турі і там є така ескурсія яка була скасована, то можете прогулятися містом і потрапити туди куди треба. Наприклад, ми з технічних причин не потрапили до Колізею у цьому турі. Але незважаючи на це, ми самі стали в чергу і потрапили туди. І тим більше багато крутих класних ескурсій.

А потім ми поїхали на море, на Амальфітанське убережжя. І це було неймовірне, чудовий готель Bns Hotel Francisco. Смачні сніданки, найкращі номери, зручні ліжка і прекрасний вид на балкон. Неподалік від готелю чудові ресторани на будь-який смак та супермаркети з величезним вибором асортименту. І звичайно ж чисті пляжі і прекрасне море, пляжі поділяються на два види громадські та пляж який належить готелю (але він платний) але воно того варте. Море тепле, чисте, прозоре і дітям має сподобатися, тому що на 3 день нас застали великі хвилі. Також під час відпочинку 3 дні море, дуже рекомендую відвідати екскурсію "Свято, фарб, тепла і сонця" повинно сподобатися навіть тим, хто чисто приїхав заради моря, там можна купуватися на чистому морі.

А потім ми поїхали по черзі у Флоренцію, нам дали час спокійно прогулятися, а інші люди поїхали на ескурсію до Пізи. Наступного дня поїхали у Венецію. Чудові міста та екскурсоводи. Дуже раджу у Венеції, брати якнайбільше ескурсій, бо так ви краще побачите місто.

І вже ми повертаємося додому через Угорщину з ночівлею у чудовому готелі "Hotel Central" в місті Надьканіжа. І під кінець на десерт дуже рекомендую відвідати одну з кращих екскурсій у цьому турі ("Угорський Памуккале місто Егерсалок"). Ви про це не пошкодуєте.

Я дуже задоволений, ті, хто любить подорож і хоче подивитися Італію, дуже рекомендую цей "Релакс по-італійськи".

Реклама
Відгуки про інші тури