Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жах!! Ніколи не їдьте в тур !

"Все почалося з того що непрацював кондиціонер , італія , спека 40* , в автобусі +50 немає чим дихати .. ніхто ніяк не реагує! Туалет не працює в автобусі , кондиціонер не працював всю поїздку , готелі жахливенні , старі, найдешевші "

Відгук туриста Аккорд тур Daria (Львів) на тур
Поїздка: 26 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

На скарги цілого автобуса туристів ніхто незважає, всі дусились в спеці, нас цілу поїздку розказували що поремонтують кондиціонер, але так нічого і не змінилося. Плюс брудно.

Готелі найстаріші і найдешевші в світі. Сніданки жахливі, немає що їсти. Все організовано так, що ви навіть не маєте часу в дорозі випити каву чи пообідати. Перші 3 дні туру ми тільки їхали!!!!! І все. В кракові екскурсія відмінилась, в граці ми були 1,5 години, 1 години екскурсія (російськомовна) і пів години поїсти і добігти до автобуса.

Це такий релакс, коли розмлабитись у вас не вийде ні на хвилину.

В рим ми приїхали аж ввечері третього дня. В ватикан не пішли!!!!!! Дуже хотіли на цю екскурсію, але нам відмінили її з вини тур оператора. Швиденько пробігли екскурсію римом, всі були ледь живі після 9 годин в автосубі в спеці. Поїсти і відпочити часу в нас не було ((

На морі район відпочинку - дно. Готель жахливий, просто для груп туристів відмивати гроші. Попросили на рецепшині мило для рук - нам сказали що закінчилось і немає. Попросили просто стакан в номер, для води, на нас накричали що таке непередбачено!!! На лежаках все мурахи, на пляжі можна на лежак тільки на останній ряд.

Сподобалась поїздка в Амальфі і Позітано)

Аудіогіди багато поломані і перестають працювати на екскурсії.

Водії їхали по старих дорогах, з ямами, серпантинами.

Взагальному сподобась архітектура італії і були цікаві екскурсії, все решта - ЖАХІТТЯ.

Весь австобус туристів був незадоволений.

Ніколи більше не поїдемо туром і нерекомедую нікому!
Реклама
Відгуки про інші тури