Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочили

"Відпочинок на морі"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна  (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії 

Цікавий тур, безліч екскурсій, особливо сподобалось відвідування Ліньяно, Тосса-де-Мар, Ніцца, Монако та Венеція.

Готелі по туру більш-менш нормальні, і не 3-4*, а скромніші. Зі сніданками в готелях все стандартно, нормально, а от вечері всі дні окрім останнього були з картоплею на гарнір. Тільки в Будапешті був досить хороший готель з великим номером, видом на Дунай і хорошим сніданком, але поспати у ньому нам довелось не довго, - лише 5-6 годин.

Екскурсії в Барселону не брали, бо раніше там вже були. Тож 4 дні мали на пляжі у Калельї. По всьому маршруту дуже класні пляжі та різні морські узбережжя.

Наш гід Анастасія Андрюхіна допомагала з усіх питань, швидко всіх організовувала та реагувала на всі запити. Проводила інформування щодо країн, місцевостей, звичаїв.

Гід Вʼячеслав у Ніцці-Монако-Монте-Карло - просто вся група була у повному захваті від нього, наскільки це обізнана, досвідчена людина, що разом з історичними фактами та подіями наповнює свою розповідь і сучасним життям цих місць.

Окрема подяка водіям Віктору та Дмитру, які великі молодці та професіонали. Автобус зручний, з постійним wi-fi, сидіння зручні, кондиціонер добре працює.

Кордон пройшли в обидва напрямки швидко.

Короче кажучи, відпочили і трохи втомлені, але втома від дороги забудеться, а емоції від подорожей залишаться на все життя. Тож, подорожуйте!!!
Реклама
Відгуки про інші тури