Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій відпочинок 2024

"Відпочинок головного мозку)))) Перезагрузка та отримання позитивних емоцій)"

Відгук туриста Аккорд тур Olga (Житомир) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 02 липня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Наша подорож виявилася неперевершеною. Зустріч з вишуканими пам'ятками, місцевим колоритом вражала в кожному місті. Кожне місто за своїм життям та вподобаннями не схожий один на одного. Вроцлав вразив казковістю та своєю чарівністю. Дрезден похмурістю, стриманістю та налагодженістю. Париж - це любов з першого погляду, хоча ритм життя дуже відрізняється від звичного українського. Версаль-може бути окремою сторінкою життя. Прекрасне місце відпочинку і релаксу. Люксембург-це розміреність, чистота та впевненість. А от Франкфурт-це різноманітність національностей, підтримка власного виробництва, любов до туристів (хоча нас дружньо зустрічали в кожному місті).

Окремою ланкою є історія кожного міста, яку нам допомагали пізнати екскурсоводи. Просто неймовірним, цікавим, доступним і легким був гід у Вроцлаві. Ми всі вдячні Ігореві за всю інформацію і любов , яка лишиться з нами про славне місто Вроцлав). Трошки зіпсував враження про Версаль гід нашої групи. Але велич і чарівність минулого повертало нас в далекі часи і ми полюбили Версаль назавжди.

Окрема подяка водіям і Анастасії Гомелі, яка попри пробки, настрої колективу, швидко орієнтувалася і прикладала багато зусиль для забезпечення прекрасного відпочинку.

Тур без нічних переїздів, але крепких духом людей!!! Головне настрій і позитивні думки. Дякую всім організаторам.

Реклама
Відгуки про інші тури