Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Дякую за атмосферний тур!

"Найкращі враження!"

Відгук туриста Аккорд тур Мицкан (Івано-Франківськ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 27 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Серце Адріатики - Чорногорія

Дуже хороші враження від подорожі.

Красиві краєвиди Сербії та Чорногорії надихають. Тут зупинятись не буду, бажаю кожному побачити  казкові краєвиди особисто.

Велику роль відіграла наш гід Наталія Липовець.

Подорожую не вперше, та справжнього професіонала, що з любов'ю ставиться до своєї справи зустріла тільки зараз. Зловила себе на думці, що нема різниці яку країну наступну відвідати, головне мати хорошого гіда.

Пані Наталія з сяючими очима до останнього дня натхненно нас закохувала в кожну локацію де ми перебували. Дуже сподобалось, що дорогою отримали інформацію не тільки про визначні міста, а і про невеличці містечка через які пролягав маршрут. Також ненав'язливо та акцентуючи п. Наталя щодня не втомлювалась гостинно запрошувати на різні екскурсії, створювала доброзичливу атмосферу, турбувалась про кожного туриста, завжди була на зв'язку, ніколи не проходила повз не питаючи чи все гаразд.

Приємним сюрпризом стало, що гід особисто придбала сувенірчики та щиро дарувала кожному туристу на згадку про подорож.

Сподіваюсь компанія буде берегти таку цінну працівницю і ми матимемо можливість ще не один раз дослідити світ саме з п. Наталею!!!

Водії Анатолій та Володимир дуже ввічливі, при кожному проханні туриста реагували швидко, час від часу проходили і робили опитування чи всім комфортно, допомагали з валізами, на складних серпантинних шляхах маневрували впевнено, чітко, м'яко без різких зупинок.

Дякую за безпечну подорож та приємні посмішки!

Задоволена всім! Ваша команда в цьому турі неперевершена, цінуйте їх!

Тур придбано в 7Континентів Івано-Франківськ - тут питань до професіоналізму не було ніколи, подорожую через їхню компанію вже 7 років
Реклама
Відгуки про інші тури