Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Задумка класна виконання гімно

"28.06.24 бухарест - бран - Брашов Вгадайте що було в турі без нічних переїздів?! Правильно! Нічний переїзд!!! Зі слів супроводжуючого я зробила висновок: програму туру неможливо виконати у повному обсязі в заданий час та за затвердженні кошти. "

Відгук туриста Аккорд тур Настя (Южне) на тур
Поїздка: 28 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 «

Відгук на тур Натхненний вікенд в Трансільванії... (за мотивами серіалу Wednesday)

 Оскільки я не одноразово переконувалася, що автобусні бюджетні тури - не мій вид відпочинку, я із поїздки повернулася в ще гіршому стані аніж до неї.

Замок пелеш чудовий! для мене він став на одній сходинці із петергофом. Замок бран (графа дракули) розчарував. ‍️ в ньому нема нічого особливого. наразі Дракула - це лише бренд. Обзор на екскурсія по бухаресту проходила в темряві, тому де ми знаходимося я розуміла тільки по навігатору. Архітектура часів чаушеску мені сподобалося. Румунські терми біля аеропорту - відстій (але для справедливості хочу зауважити, що я була у самій дешманській секції для відвідування та не люблю пасивний пляжний відпочинок). Саме місто брашов сподобалося своєю архітектурою.

Одразу була змінена програма туру. Одразу попередили що з бухареста до Одеси мін 12 годин дороги. Виявилося, що ціна 7300 за тур, то я платила тільки за трансфер, готелі, сніданки в готелях і екскурсію по бухаресту. В програмі нормально не зазначено, що за усі вхідні квитки на екскурсії треба платити окремо! Вдень у нас виходило 2 екскурсії, від 2 по програмі група відмовилась. І все одно ми з останньої екскурсії виїхали в нд о 18:00 і приїхали в Одесу в пн в 7:00. Ми їхали ніч в автобусі!!! В турі в якому заявлено, що без нічних переїздів!! І це ми ще відмовились від 2 екскурсій!! А якщо б захотіли пройти усю програму?! то повернулися б у вт о 7-й ранку?!
Реклама
Відгуки про інші тури