Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож до Італії!!!

"Як завжди, тур почався вчасно і ми вирушили до кордону. Водії ( Ігор і Ігор) та супроводжуючий гід Вікторія були дуже привітні та приємні у спілкуванні. Попереду нас чекали нові враження, щасливі 6 днів нових відкриттів!"

Відгук туриста Аккорд тур Logoped (Краматорськ) на тур
ще
22
фото
Поїздка: 09 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону -
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери  |  Придбати звіт

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Швидко пройшовши кордон ми опинилися у Кракові, там нас чекала дуже цікава подорож до Вавельского замку, опинилися на пагорбі, з якого відкривається приголомшливий вид на все місто! Далі нас чекав довгий переїзд до Австрії. Наступний ранок нас зустрів дощем, але це не зіпсувало нам настрій і ми вирушили у Величний Відень! Неперевершений Бельведер нас зачарував, чудовий гід цікаво розповідала про Ховбург, життя та правління Марії Терези та багато іншого. Наступний день і ми милувалися надзвичайною красою пейзажів Італії. Флоренція-вишукане, з величезною кількістю архітектурних памʼяток місто, сповнене яскравими будинками. І ось, нарешті, довгоочікуваний Рим!!! Там все наповнене стародавніми спорудами, памʼятками древньої архітектури та будівлі тих часів. Дуже сподобалась екскурсія з паном Олегом, який чітко та змістовно розповів частину історії вічного Риму. Ватикан нас вразив не менш, а Секстинська капелла - це неімовірні враження наочно! Біля фонтану Треві ми загадали наші таємні бажання й кинули монетку). Пів дня у Риму замало, хотілося би побути там ще трошки, але треба було вирушати до красуні Венеції! І вона нас не розчарувала! Це перлина Італії, з водною артерією та багатьма вуличками. Ми каталися на водному таксі, милувалися архітектурою міста, насолоджувалися спорудами Венеції. Сюди хотілося би приїхати ще не один раз.

Хочу подякувати нашій чарівній Вікторії, гіду від Бога!!! Вона найкраща у своїй роботі, спокійна, витривала, розумна, завжди знайде вихід у любій несподіваній ситуації. В тур тільки з нею!

Окреме дякую нашим водіям, найкращим у своїй справі, завжди привозили завчасно!

На сьогоднішній день для мене особисто - це найкращий тур: насичений, неперевершений, з купою гарних, яскравих вражень та фотографій! До зустрічі у наступному турі з аккордом!!!!

Інші відгуки Logoped

Реклама
Відгуки про інші тури