Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найжахливіша організація туру

"Це жах. Все з самого початку пішло не так. Пишу відгук перед нічним переїздом, якого не планувалось. Прохання писати правду в інфолисті, щоб можна було планувати свою поїздку і контролювати свій ментальний стан"

Відгук туриста Аккорд тур Helga (Кривий Ріг) на тур
Поїздка: 28 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Натхненний вікенд в Трансільванії... (за мотивами серіалу Wednesday)

1) тур замовляли в травні на 24 червня. Все оплатили, 145 євро, забронювали житло в Одесі, бо планували виїхати 20 червня, хотіли побути перед туром і вже 28 повернутись додому. 20 червня за годину до виїзду на Одесу нам повідомляють, що тур відміняють і пропонують або повернення коштів, або виїзд 28 червня. Погоджуємось поїхати 28, бо вже налаштувались, подовжуємо житло в Одесі, міняємо квитки. Нам кажуть що треба доплатити 14 євро, бо так як ми записуємось в останній момент, то тур дорожче. Тобто не з нашої вини, тур коштує не 145 євро, а  вже 159 євро, і місця в кінці автобуса. Дуже дивно...

2) готелі жахливі. В Бухаресті брудно і треба брати фен на рецепшині, а в Сінаї один фен на готель був зламаний.

3) один раз була в турі з нічними переїздами, для мене це ад. Тому цього разу обирали без нічних переїздів, але вже в автобусі нам оголошують, що в Одесу ми повертаємось зранку, всі 3 дні туру у мене думки про нічний переїзд. Ми забронювали готель, щоб відпочити перед потягом додому, але в готелі пробудемо тільки з 5 ранку до 12.00, бо є час виселення, а готелю ж все одно, що Аккорд тур не дотримується інформації з інфо листа.

4) за екскурсії, які входять у вартість туру доплачували 29 євро за вхідні квитки. Чому не вказати вартість в програму туру?. І в перший день Бухарест ви побачите після 20.00, коли вже будете втомлені і буде темно.

5) до водіїв і до Анни, керівника групи, питань немає. Всі зальоти саме компанії. Таке враження, що компанія ненавидить свої клієнтів. Повертаюсь з туру з панічною атакою перед нічним переїздом.

Інші відгуки Helga

Реклама
Відгуки про інші тури