Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

1010

"Море пляж пісок"

Відгук туриста Аккорд тур Анастасия  (Зеленодольськ) на тур
Поїздка: 23 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Дуже захоплюючий тур, залишились неймовірні враження від нових знайомств, за 8 днів ми стали як одна родина. Якщо хочете максимум вражень за мінімум часу-це воно!

Але будьте готові обирати між морем та цікавими екскурсіями і до того, що по Мокано погуляєте 10 хвилин!) А так все клас!
Враження двоякі і післясмак теж. Тур дуже не організований по часу. Поїздка в Верону відмінилась. На озері Гарда були дві години- (15 хвилин дорога до пляжу тільки, + мали встигнути в туалет і супермаркет). Ніцца та Монако-все дуже швидко і незрозуміло. По Монако екскурсовод дивний, водив 30 хвилин по парку з кактусами:) Потім дали 13 хвилин вільного часу. Емпуріабрава-дві години на пляжі (знову ж таки дорога на пляж 15 хвилин), будьте готові, що після пляжів прийдеться їхати в купальниках та с піском до готелю, бо роздягалень та душових немає ніде. Ллорет-де-Мар - гарний готель, смачна їжа, басейн. Все супер, але тут треба врахувати те, що якщо ви захочете і в Барселону, день на пляжі випадає, а на наступний день (день виїзду) ви повинні о 8:30 поснідати, а в 11:00 ще вернутись в готель щоб поставити речі в камеру схову. (Чому не можна це все зробити ранком і мати вільний день-таємниця?), виїзд також буде не о 16:00, а о 14:45. Венеція-все супер, але екскурсія була російською та залишись без сніданку, зупинка була на 10 хвилин лише взяти речі з валізи, бо знову ж таки нікуди не встигали.

Сам тур насичений та цікавий, але планування часу, зупинок, виселення з готелю, зупинок на поїсти/супермаркет залишає бажати кращого.

З хорошого-водій Микола, вайфай, чистота в автобусі та неймовірні люди, які зустрілись в цій подорожі.


Реклама
Відгуки про інші тури