Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Максимум насолоди

"Прекрасний відпочинок!"

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 16 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

Максимум насолоди..... Саме так можна описати цю відпустку! Почну з того, що керівник групи Софія зробила абсолютно все можливе і неможливе для того, щоб ця подорож була максимально комфортною і незабутньою! Тому з впевненістю можу сказати, що вона - професіонал своєї справи і кращого керівника важко уявити!!! Тому, Софія, якщо ви читаєте цей відгук, то ми дуже вдячні за прекрасне знайомство з чарівною Албанією;)!

Дорога трішки важка, проте окрема подяка водіям, адже вони справжні професіонали! Автобус комфортний, чистий з кондиціонером. Під час поїздки дивилися фільми, що дуже допомагало)

Охрид - це прекрасне місто!!! Там справді є на що подивитися! Озеро просто велетенське, вид шикарний!

Албанія покорила нас своїм морем! Водичка чиста, тепла і неймовірного кольору! Ми відвідували пляж Varka. Чистий, гарний захід в море, ціни помірні (парасолька і 2 лежаки за 10€).

Щодо цін на продукти, то вони мало чим відрізняються від наших. В ресторанах і кафе теж ціни адекватні. Частенько відвідували рибний магазинчик де завжди свіжа риба та морепродукти й за вашим бажанням вам відразу все приготують (1 кг креветок коштує 22€, а 1 рибка дорадо + / - 5 €). Рекомендую!!!

Практично всюди можна розрахуватися карткою, але в деяких супермаркетах та магазинах є нюанс - карткою можна розрахуватися лише, якщо сума в чеку більша ніж 10 €, в деяких більша ніж 2€, в деяких 5€....

Щодо готелю..... Ми проживали в готелі Mariksel. Дуже класний готель! В номері була міні-кухня, електрочайник, праска, холодильник, балкон, кондиціонер..... все необхідне для комфортного проживання! Готель дуже чистий, прибирали через день, персонал привітний! Сніданки одноманітні, але все було смачно.

Скоп'є теж неймовірне місто з величною архітектурою та вражаючими пам'ятниками.... Щоб по справжньому оцінити його красу, треба просто побачити це на власні очі!

Отже, якщо ви любите активний відпочинок і відкривати для себе багато нового і цікавого, то ви просто повинні поїхати в цей тур!
Реклама
Відгуки про інші тури