Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Греція прекрасна!

"Греція прекрасна! Тур та окремі екскурсії (круїз на острів Скіатос, святі Метеори) допомогли відчути колорит і побачити красу країни. "

Відгук туриста Аккорд тур Oksana_ (КИЇВ) на тур
Поїздка: 17 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Солодкі дотики моря... Греція! Відпочинок на Егейському морі!

ГРЕЦІЯ

Греція прекрасна! Тур та окремі екскурсії (круїз на острів Скіатос, святі Метеори) допомогли відчути колорит і побачити красу країни. Окрема вдячність екскурсоводу Аресу! Екскурсія на гору Олімп, як на мене посередня.

МОРЕ

Море це любов! З ранку спокійне, а ввечері хвилююче. Берегова лінія покрита піском і галькою, масаж стоп гарантовано! Зустріньте схід сонця на морі - не пошкодуєте.

СУПРОВІД (ГІД/ВОДІЇ)

Вдячна гіду Анастасії за супровід. Питання вирішувалися по першому зверненню.

До водіїв питань немає, єдине, що мені здалося, що вони місцями дуже швидко і різкувато їхали. Ну і як зазвичай - в кінці автобуса потрясує добряче.

АВТОБУС

Це жах! Старенький автобус "зебра". Деякі крісла не розкладаються, є зламані елементи.

Частина вікон покрита вапняковим нальотом. Через такі вікна не видно нічого, тому роздивитися і помилуватися краєвидами на цих місцях не вийде.

ГОТЕЛЬ

Старенький готель Great Alexandr має пошарпаний інтер'єр і злегка косметичний ремонт. З цим треба змиритися завчасно, щоб не псувався настій в день прибуття. З великих плюсів готелю його місцезнаходження (оцінять ті туристи, які хочуть заховатися від метушні і навали туристів - берегова лінія буде ваша!). До найближчої цивілізації 30 хвилин ходу.

Їжа смачна! Наявна безкоштовна питна вода!

Є два басейни! Це оцінили діти, яких звідти було дуже важко витягти.

ОРГАНІЗАЦІЯ ТУРУ

В автобусі є місця платні і безкоштовні. Мій провтик, що з цим не розібралася і їхала з дітьми на безкоштовних місцях ще і в останьому ряду. Окреме питання, щодо розподілу безкоштовних місць, оскільки тур бронювався за два місяця до виїзду, і точно є туристи які приєднувалися до туру в останні дні, то як так вийшло, що у нас останні місця? Дивно! І це відкрите питання до організаторів.

Однозначно погано розрахований час водіїв в дорозі. Ми постійно поспішали і постійно спізнювалися.

Анонсовано виїз в другій половині дня, а по факту виїхали о 10:00. Відповідно звільнення номерів відбулося до 9:30, а не до 11:00. На ранній виїзд туристи давали добровільну згоду, але треба розуміти, що це вибір без особливого вибору, оскільки туристів, які були поселені в інший готель (Паралія) просто виганяли на вулицю о 9:30, і вони були б змушені чекати нас на вулиці до 13:00.  

ПЕРЕТИН КОРДОНУ

Найдовші черги на Україно-Румунському, Румуно-Українському кордоні (4-5 годин), всі інші кордони проходили за 1 годину.

ОТЖЕ

В цілому загальне враження позитивне! Зрозуміло, що це автобусний тур, дорога, всі нюанси передбачити неможливо. Наш гід і водії все вирішували оперативно. Але сама організація туру мене особисто розчарувала.

Тому Грецію! рекомендую однозначно, а все інше зважуйте.
Реклама
Відгуки про інші тури