Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Албанія Море Ксаміль

"Все почалось із бажання побачити європейські Мальдіви"

Відгук туриста Аккорд тур Леся М (Львів) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 16 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Максимум насолоди або моя бажана відпустка!!!

Хочу поділитись своїми враженнями про тур «Максимум насолоди…». Дуже хотілось побувати в Албанії і очікування були вкрай високі, але отримала все з точністю до навпаки - розчарування.

Дорога дуже важка, три дні туди (чотири кордони) і три дні назад (пʼять кордонів). А це все час. Проходження кордону з України - це ще той квест. Виїжджаєш зі Львова о 8 ранку, а проходиш кордон о 8 вечора (кордон на Закарпатті з Румунією Дяково). Потім проїзд національною дорогою аж до Білгрода, потім автобан і в Пн. Македонії знову місцева дорога горами до Охриду. Місто, озеро і екскурсія були цікавими, сподобалось. На наступний день дорога до Ксаміля. Ніби кілометраж невеликий, але їхали довго, бо дороги гірські. Дуже сподобались албанські гори, чудові краєвиди. Ксаміль не вразив, навіть розчарував. Місто хаотичної забудови. Набережної в звичному вигляді просто нема. Узбережжя різноманітного рельєфу з лежаками і парасольками і поділене між багатьма власниками. Ціни від 10 євро до 20 євро (два лежака і парасолька). Найбільше сподобався пляж Ксаміль 7 поблизу beach club Veranda (20 євро). Навпроти два острова, до яких можна доплисти і там є лежаки безкоштовні. Ми з чоловіком ці острови обпливали навколо. Також тут найбільше сподобалось море. На місцевому безкоштовному пляжі вода бруднувата.

Нам повезло, бо проживали в найкращому готелі з трьох - Driloni. Це чисті сучасні номери, гарний персонал, щоденне прибирання, урізноманітнений сніданок і чудова локація в центрі міста. До пляжу Ксаміль 9 всього 150 метрів і це 2 хв ходу. Зранку водичка дуже гарна. До пляжу Ксаміль 7 і Бора-Бора десь 500 метрів і це 5 хв ходу. Поблизу готелю (десь 150 метрів) є фіш-гриль, де ви вибираєте собі свіжу рибу в асортименті і вам за 3 євро за кг ваги її дуже смачно приготують. Також поряд супермаркет, де можна розраховуватись карткою, бо це не всюди доступно.

Супроводжуючою в турі була Софійка Панасюк. Відгук про неї тільки позитивний - завжди привітна, усміхнена, готова допомогти в любу хвилину, відповісти на будь-які запитання, пояснити все доступно, поділитись цікавою інформацією. Кращого керівника групи важко уявити!

По дорозі додому була цікава екскурсія по Салоніках. Наступного дня екскурсовод від Бога закохає вас у Пн. Македонію і Скопʼє. Рекомендую також екскурсію в каньйон Матки, отримаєте чудові світлини, приємні спогади і враження на все життя.

З автобусом не дуже повезло, дуже не якісно працювала система вентиляції. Але водії п. Василь і п. Петро - професіонали своєї справи і дуже привітні

люди.

Інші відгуки Леся М

Календарь 12.11.2021 - відгук на тур Вікенд в Будапешт! + Хевіз!
Голосов 0