Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найемоційніший тур!!!

"Це мій найочікуваніший тур! Відпочинок на іспанському побережжі та відвідування найдорожчих курортів французької рів'єри - що може бути кращим?"

Відгук туриста Аккорд тур Виктория (Миколаїв) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 19 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Хочу подякувати Аккорд туру за цю чудову поїздку! В нас був ідеальний гід - Віра Процик. Це справжній професіонал, уважна, доброзичлива, спокійна, дуже приємна людина, наша поїздка пройшла вдало саме через її чудову організацію і допомогу.  

Нажаль, через довге проходження кордону ми не встигли у Вроцлав. Тому першою екскурсією був Бамберг, Німеччина. Це чудове, старовинне містечко. І доречі, в Німеччині досить демократичні ціни на провізію. Рекомендую закуповуватися перекусами у подальші дні саме в Німеччині.

Швейцарія вразила своїм шармом, найгарнішими будинками та чистими вулицями. Обов'язково ввдвідайте екскврсію Швейцарською рів'єрою.   

Іспанія... найочікуваніші екскурсії! Барселона неймовірна, захоплююча, ми були в парку Гуель, біля собору Саграда Фамілія, це такий кайф - бачити нарешті цю велич вживу! Звісно покупалися у блакитному морі у містечку Лльорет-де-Мар та Тоссі - де-Мар. Обов'язково їдьте на Тоссу! Це крута поїздка на кораблику + цікава прогулянка старовинним містечком і відпочинок на пляжі.

Найшикарніша поїздка була, звісно, у Ніццу та Монако. Дорогі бутики, шикарні машини, яхти, помпезні будинки, гарні фото - все це за один день! Ці краєвиди ви будете пам'ятати завжди!  

Верона, Італія, вразида своєю старовинністю, величчю, історією. Дуже гарне місто, із найсмачнішим морозивом! Рекомендую екскурсію на озеро Гарда - атмосфера курорту і історії, поєднання для таких туристів, чк ми. Скупатися в чудовому, бірюзовому озері - найголовніше!

Дякую всім, хто організовував цей тур! Ми отримали справжню насолоду!

Інші відгуки Виктория

Реклама
Відгуки про інші тури