Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це мій найкращий тур і я зрозуміла що одній подорожувати прикольно !!!!

"Мабуть мені пощастило, що група в Албанію не набралася, і тур не відбувся), бо спочатку я планувала саме туди … доля все вирішила і побалувала мене))) "

Відгук туриста Аккорд тур Софі (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 19 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Сотні, тисячі кілометрів, транзитний відпочинок в дорозі в нових готелях, з прекрасними умовами, сніданками, атмосферою і ми на кордоні з Україною)!!! Да, це насичених 10 днів!!! Це 8 країн Європи!!! Це найвідоміші міста … Я подивилася кілометраж і географію - це 6 500 км у підсумку, чимало))) я обожнюю планувати маршрути для будь якої поїздки, в особливо закордон!!! Да у нас зараз не літають пасажирські літаки з Борисполя, але я завжди любила подорожувати на авто …, так можна дуже багато побачити і відвідати саме ті місця, де читав, мріяв, хотів, купити щось) … Це маса незабутніх емоцій, безкінечні яскраві фото і сторіс в Інстаграм …

Зараз багато моїх одногрупників з інституту, однокласників з моєї школи, живуть вимушено за кордоном!!! Всі написали), «оо ти 200 км від мене), може зможемо зустрітися…» мені було дуже і дуже приємно!

Це насичена програма і якщо хочеш все хоч оглядово побачити), треба її дотримуватись.

Мені вже деякі друзі писали … «Соня, а ти повернешся …))))?» ти десь в кругосвітню подорож рванула)?» як ти так швидко рухаєшся? Чи ти фото шпалери розмотуєш і фоткаєшся))»… «чи не думала ти перейти у сферу туризму… то точно твоє) …»

Звичайно посміялися разом), але відпустка добігає кінця і я з новими силами, емоціями, перезавантаженням, - їду додому … скоро на роботу, і буденний ритм … нажаль і досі, з тривогами, укриттями, небезпеками і переживаннями за рідних …