Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій справді ДУШЕВНИЙ відпочинок

"Дуже дякую нашій керівничці п. Оксані Буболо, яка створила дуже душевну атмосферу в нашій групі. Водіям п. Олександру та п. Петру за гарний автобус та безпечну дорогу."

Відгук туриста Аккорд тур Інесса (Львів) на тур
Поїздка: 21 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Душевний Вікенд  Краків, Прага, Відень, Будапешт + Егер

Екскурсія дуже сподобалася. Особливо те, що все було добре продумано до дрібниць - поселення в готелі, організація екскурсій, вільний час. Все своєчасно, без затримок та очікування. В кожному місті свій гід - гарно обізнаний зі своєї теми, гід, якій в цікавій формі доносив до нас інформацію. Сподобалася група. Всі пунктуальні, толерантні один до одного. Сподобалося, що в автобусі нас було тільки 24, і була можливість зайняти 2-3 місця. Готелі гарні, сучасні. Шведські столи - по європейські різноманітні, смачні.

За 4 дні - 4 країни! Королівський Краків зустрів нас першим. Далі була старовинна Прага з її мостами та чарівна прогулянка по Влтаві зі смачнющим шведським столом (дуже рекомендую скуштувати цвітну капусту, приготовлену на цьому кораблику). Величний Відень, на який нас налаштувала п. Оксана фільмом про принцесу Єлизавету Баварську (Єлизавета-Амалія-Євгенія, герцогиня Баварська) - Сісі, зустрів нас як старий знайомий. І справді Величний та гамірний. І на завершення прекрасний голубий Дунай, оточений Будою та Пештом зустрів нас підсвітками та вогниками, які запам'ятаються надовго!

Вже мрію про продовження мандрів наступного літа! Дякую Аккорд туру та п. Оксані Буболо.

Реклама
Відгуки про інші тури