Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож до Іспанії

"Це моя третя поїздка на відпочинок з Аккорд Тур, і втретє я залишилася задоволеною. Жалкую тільки, що тур тривав лише 8 днів, хотілося б, щоб подорож не закінчувалася. "

Відгук туриста Аккорд тур АnnaR. (Запоріжжя) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 17 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Програма туру дуже цікава та насичена. Треба бути готовим до того, що часто доведеться обирати між цікавими екскурсіями та відпочинком на морі. Але я все-таки рекомендую взяти додаткові екскурсії до Монако та Барселони. Ви точно залишитеся під враженням після побаченого, тому що краєвиди, які ви там побачите нікого не залишать байдужими, а гарні фотки гарантовані.

Попереджаю, скільки б вільного часу вам не дали - вам завжди буде мало, тому витрачайте свій вільний час з розумом, щоб встигнути зробити все, що ви запланували.

В цьому турі зібрані одні з найгарніших місць: Озеро Гарда, Ніцца, Монако, Барселона, Венеція. І звичайно відпочинок на курорті Малград-де-Мар, де буде можливість відпочити на морі, але хотілося б побути на морі трохи довше, хоча б ще один день без екскурсій у цей день і т. д.

Рекомендую завжди тримати купальник при собі, і при будь-якій можливості купатися у морі.

Хочу звернути увагу, що у програмі в останній день туру передбачена додаткова платна екскурсія "Купальні Егерсалок", але на жаль багато часу на цю екскурсію в програмі не передбачено, так як о 12-13 годині дня необхідно виїжджати з Будапешту в Україну, тому хоч я вже і вдруге в Будапешті, але потрапити на цю екскурсію ніяк не можу... На майбутнє хотілося б, щоб на цю екскурсію виділили більше часу.

Я подорожувала сама, тому я дуже рада, що мені пощастило з групою, всі були товариські, я весело провела час, і після туру залишилися лише позитивні емоції.

Також хочу відмітити професіоналізм водіїв Мар'яна та Степана, які завжди вчасно доставляли нас до місця призначення, допомагали з багажем, і завжди були в доброму гуморі. Ну і звичайно хочу подякувати керівнику групи Хорощак Вікторії. Вікторія протягом туру зарекомендувала себе з найкращої сторони, завжди все пояснювала, розповідала найважливіші факти про країни, які ми відвідували, завжди була ввічливою та усміхненою.

Подорожі - це спогади на все життя, тому бажаю всім більше подорожувати, і відкривати для себе нові місця.