Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Мій кращій День народження

"Довго очікуваний, на одному подиху"

Отзыв туриста Аккорд тур Ivan  (КИЕВ) на тур
еще
5
фото
Поездка: 18 июня 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры

Отзыв на тур Покоренные красотой… Скандинавия и Фьорды!

Цей тур з Аккорд-тур не першій для мене з цією компанією, але особливий. Тим, що довго очікуваний і по-друге, з особливим гидом Марією Максимович, з якою вже мав приємний незабутній тур Швейцарією. Доля подарувала групі цього разу ідеальну погоду як для Норвегії, Швеції і Данії, де вона зазвичай примхлива. Тому тур промайнув легко і непомітно, завдяки чіткій організації, і професіоналізму водійської команди. Зануритися у культуру трьох країн і відчути їхню відмінність ідеально допомагали гіди по усіх локаціях. Ну, і до того, мати двох іменників Іванів в турі, це дорогого вартує! Та ще й у одного повноліття, а в мене ювілей - хіба це не подарунок!

Не можна передати словами емоції від відчуття простору, свіжости, висоти гір, бізкінечних лісів, гірських норовливих річок (вдалося скупатися!), серпантину гірської дороги, захоплюючих фіордів!

Шведська фіка вартує того, щоб її скуштувати з кавою сидячи з чудовим краєвидом на природні красоти. Про рибу й годі говорити, бо багато хто їде заради неї теж.

Ну і будьте готові до незабутньої паромної переправи, побачити захід і схід сонця, хоча інтервал між ними невеликий.

Приготуйте місце для сувенірів, з ними враження залишаться надовго і про локації, і про організацію туру.

Скандинавія не залишить нікого байдужим, як мінімум, хочеться знову приїхати сюди.