Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

На краю Європи інша краса!

"Чотирнадцять днів пролетіли, але запам'ятаються назавжди!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Елена (Одеса) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 11 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 1 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

Щойно повернулась з моєї 11-ї подорожі з Акордом. Це був дуже цікавий, насичений, неймовірно різноманітний тур, який, насамперед відкрив для мене Португалію - країну про яку я майже нічого не знала і яка вразила своєю неповторністю, красою та колоритом. Чарівними були Руан, Етрета, Мон Сен Мішель, Бордо, Порту, Толедо, Стратсбург та всі інші великі та маленькі міста, що вражають своєю архітектурою, історією, колоритом та шармом. Весь тур був поєднанням чудових неповторних міст з пейзажами неймовірної краси - природа Португалії, Піренеї та Альпи, Женевське озеро! А мис Рока з могутнім диханням Атлантичного океану - це та неповторність, яка залишиться з тобою назавжди.

Величезна вдячність керівнику групи Юлії Богачовій за її турботу та увагу до кожного туриста. Неймовірно професійна, ерудована, мудра та інтелігентна Юлія турбувалась про кожного з нас. Вона надавала величезний обсяг інформації про кожну країну по туру, а її розповіді про українців, які відзначились в цих країнах просто вразили мене!

Не можна не відзначити професіоналізм і увагу до туристів з боку водіїв - Михайла та Ореста, які забезпечили нам комфорт та безпеку в цьому турі.

Тур виправдав всі мої очікування. Моя велика подяка Акорду! Отриманий заряд сил та емоцій, щоб жити далі! Вже мрію про наступні подорожі!

Інші відгуки Елена