Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращі враження цього року!

"В оточенні гір, водойм, гарної архітектури Швейцарії"

Відгук туриста Аккорд тур Katrin (КИЇВ) на тур
Поїздка: 21 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур В повному шоколаді... або 2 дні в Швейцарії!

Якщо хочеться побачити красиву Швейцарію, цей тур - найкраще поєднання гір, водойм, архітектури, та різної за характером атмосфери міст та містечок.

Тут доволі насичений, але гарно спланований по часу - з балансом екскурсій, відпочинку та переїздів.

Особливо хочеться зазначити Галльштатт в Австрії з неймовірно красивими інстаграмними пейзажами та Долину Лаутербруннен у Швейцарії. Враження були б неповними, якби я не відвідала Мюррен, адже це повноцінна атракція з підняттям до гірського селища по канатній дорозі та проїздом маленьким потягом вздовж гір, під час якої відкриваються види на всю долину з водоспадом, засніженими горами, затишними будиночками внизу. Саме в Мюррені я зробила найкращі свої фотографії з цієї поїздки та смакувала морозиво з альпійського молока, сидячи на зеленій галявині та насолоджуючись видами засніжених гір:)

Готелі за маршрутом хороші, сніданки повноцінні.

За керівника групи Квітославу окремо дякую - активна, позитивна, надихаюча, активно залучена до найоптимальнішої, комфортної для туристів, організації повсякденних задач.

В цілому, враження від туру виключно позитивні!

Точно раджу відвідати цей тур, або схожі, які включають зазначені активності, тому що такі місця варто відвідати хоча б раз у житті!