Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Моя здійснена Скандинавська мрія!

"Це була чудова поїздка, по п'ятибальній системі- 5+, з гідом Марією, водіями Вадимом і Михайлом- це люди своєї справи, професіонали!"

Отзыв туриста Аккорд тур Вікторія (Тернополь) на тур
Поездка: 18 июня 2024
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Все лидеры

Отзыв на тур Покоренные красотой… Скандинавия и Фьорды!

Нас, заряджених гарним настроєм і енергією, зустріла з посмішкою мила гід туру - Марія (їй дуже підходить цей тур - вона схожа на норвежку))) Нас називала приємно "пташечками". З нею нескучно було в дорозі, чітко давала розпорядження, що нам треба робити і в якій годині зібратись, була нам як мама, знайомила з країною, яку проїжджали. Молодчинка! Їхали великим, чистим, світлим і гарним автобусом з водіями Вадимом і Михайлом. Дуже приємні, професіонали на дорозі, завжди допоможуть, коли попросиш. Молодці! Відвідали гарні країни, були цікаві екскурсії (пливли на паромі, ознайомлювались з містами і містечками, вразила природа та велич Скандинавії). Приємно вражені готелями, у яких залишались, разом з комфортом та гарними умовами, нас частували чудовими шведськими сніданками. Усі 9 днів надзвичайно швидко пройшли. Нас супроводжувала сонячна, тепла, літня погода, така незвично унікальна для цих країн.

Дякуємо Акорд туру за відмінний сімейний відпочинок, дякуюємо хто був з нами і супроводжував нас на протягом всього нашого туру!!! Обов'язково побачимось ще!

Подорожуйте з Акорд туром країнами, не пошкодуєте!