Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок, що надихає, змінює і робить тебе щасливим.

"Надихаючий відпочинок, нові знайомства, незабутні враження і гарний настрій. І все це за досить невеликі кошти. Дуже задоволена роботою супроводжуючої Оксани, а також водіїв Вʼячеслава та Петра, та власне детально пропрацьованою програмою відпочинку."

Відгук туриста Аккорд тур Anzhelika (Одеса) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 14 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур У компанії з морем: Відпочинок на Егейському узбережжі

Відпочинок у Греціі - це завжди про незабутні краєвиди, смачну кухню і тепле море ???? Наша подорож розпочалась з посадки у чистий і досить зручний автобус. Водії були професіонали, дорога плавна, без якихось ривків. До Греції доїхали приблизно за добу, і дякуючи нашій супроводжуючій Оксані Павлюченко - нас о 10 ранку вже заселили в готель. Протягом всього відпочинку супроводжуюча завжди була доступна і відповідала на всі питання, і звісно організувала наші екскурсії. Я для себе обрала дві екскурсії - це незабутні «Метеори» і подорож на паромі на острів Скіатос, де власне знімали фільм “Mamma Mia”.

Метеори - це щось неймовірне, від висоти захоплює дух, а які там краєвиди. Монастирі на скелях - це однозначно місце сили, натхнення і пошуку себе???? І те що просто повинно бути у вашій програмі.

Друга екскурсія на острів Скіатос - це можливість насолодитися автентичною атмосферою Греції, а після покупатися в морі. І звісно ж окремої уваги заслуговує програма на паромі - з грецькими танцями, метаксою і неймовірно активним персоналом, які обожнюють свою роботу, і насолоджуються кожним моментом життя. Це гарний приклад, як треба жити тут і зараз.

Ще хочу розказати, що їхала сама, і з Аккорд-туром ви можете не боятись, що їдете без компанії, бо завжди зможете познайомитися і навіть подружитися в подорожі, головне бути відкритою людиною. Також ви завжди можете звернутися за допомогою до Оксани, вона дуже добра, ввічлива і відкрита людина. Окремо хочу відмітити, що все чітко організовано. Тож, якщо вагаєтесь, чи їхати одній - наважуйтеся