Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найатмосферніша літня відпустка

"Тур пролетів з неймовірною швидкістю, а яскравих вражень на роки вперед:)"

Відгук туриста Аккорд тур Аліна (Кам
ще
6
фото
Поїздка: 11 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

З Аккордом подорожую вже не вперше, але саме цього разу були як негативні моменти на початку (які у подальшому були згладжені яскравими емоціями) так і багато позитивних моментів (яких звичайно, що більше)

Спочатку про негатив: наш тур мав іншу дату старту (13.06), але за 2 дні до початку, нам повідомили про перенесення дат і запропонували або обрати інший тур, або погодитися на змінену дату. Здавалося б, + / - 2 дні - це дрібниця, але коли ви їдете до Львову з Дніпропетровської обл., то за цей час не завжди можна встигнути добратися (тим паче у нинішній час). Також після того, як ми погодилися на змінену дату, нас попросили доплатити по 41€ за особу, що також було неочікувано. Тому майте на увазі, що можуть відбуватися такі «сюрпризи».

А тепер про враження від туру: вони найнайкращі!

Хочу подякувати команді, яка працювала у рейсі #388: водіям Євгенію та Марʼяну за їх професіоналізм та яскраву атмосферу, яку вони створювали під час туру, а також нашому керівнику групи Роксолані, вона найкраща, завжди була привітною з туристами, та протягом цих 10 днів була на одній хвилі з нами:)

Програма туру була дуже насичена і цікава, але головне, що усе, що планувалось - встигали. З додаткових екскурсій раджу: «Бернський Оберланд і долина водоспадів», «Вогні Барселони», «Гора Монсеррат» та екскурсія на озеро Блед (там можна купатися:)). Цей тур максимально наповнений неймовірними краєвидами природи, тому якщо ви дійсно хочете отримати насолоду для очей, цей тур однозначно для вас.

Готелі були різні: як відносно нові, так і не дуже; сніданки у готелях також були різні: це залежало від країни, в Італії та Франції сніданки не були ситними, а от у Польщі, Іспанії та Угорщині були ситні і дуже смачні. Також щодо готелю в Іспанії (там ми були 3 ночі), у номері була кухня з усім необхідним (плита/чайник/посуд).

Так як у цьому турі більша увага на Іспанію, то от там ми мали вільний день від екскурсій (у той день були лише додаткові екскурсії, ми жодну з них не обирали), і цілий день провели на узбережжі Середземного моря.

У загальному, враження від туру незабутні. За такий відносно короткий час побачити стільки краси, краєвидів, це дійсно дуже круто. Тому, якщо ви вагаєтесь їхати чи ні, однозначно їхати!

Інші відгуки Аліна