Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найатмосферніша літня відпустка

"Тур пролетів з неймовірною швидкістю, а яскравих вражень на роки вперед:)"

Відгук туриста Аккорд тур Аліна (Кам
ще
6
фото
Поїздка: 11 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

З Аккордом подорожую вже не вперше, але саме цього разу були як негативні моменти на початку (які у подальшому були згладжені яскравими емоціями) так і багато позитивних моментів (яких звичайно, що більше)

Спочатку про негатив: наш тур мав іншу дату старту (13.06), але за 2 дні до початку, нам повідомили про перенесення дат і запропонували або обрати інший тур, або погодитися на змінену дату. Здавалося б, + / - 2 дні - це дрібниця, але коли ви їдете до Львову з Дніпропетровської обл., то за цей час не завжди можна встигнути добратися (тим паче у нинішній час). Також після того, як ми погодилися на змінену дату, нас попросили доплатити по 41€ за особу, що також було неочікувано. Тому майте на увазі, що можуть відбуватися такі «сюрпризи».

А тепер про враження від туру: вони найнайкращі!

Хочу подякувати команді, яка працювала у рейсі #388: водіям Євгенію та Марʼяну за їх професіоналізм та яскраву атмосферу, яку вони створювали під час туру, а також нашому керівнику групи Роксолані, вона найкраща, завжди була привітною з туристами, та протягом цих 10 днів була на одній хвилі з нами:)

Програма туру була дуже насичена і цікава, але головне, що усе, що планувалось - встигали. З додаткових екскурсій раджу: «Бернський Оберланд і долина водоспадів», «Вогні Барселони», «Гора Монсеррат» та екскурсія на озеро Блед (там можна купатися:)). Цей тур максимально наповнений неймовірними краєвидами природи, тому якщо ви дійсно хочете отримати насолоду для очей, цей тур однозначно для вас.

Готелі були різні: як відносно нові, так і не дуже; сніданки у готелях також були різні: це залежало від країни, в Італії та Франції сніданки не були ситними, а от у Польщі, Іспанії та Угорщині були ситні і дуже смачні. Також щодо готелю в Іспанії (там ми були 3 ночі), у номері була кухня з усім необхідним (плита/чайник/посуд).

Так як у цьому турі більша увага на Іспанію, то от там ми мали вільний день від екскурсій (у той день були лише додаткові екскурсії, ми жодну з них не обирали), і цілий день провели на узбережжі Середземного моря.

У загальному, враження від туру незабутні. За такий відносно короткий час побачити стільки краси, краєвидів, це дійсно дуже круто. Тому, якщо ви вагаєтесь їхати чи ні, однозначно їхати!

Інші відгуки Аліна

Реклама
Відгуки про інші тури