Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Галопом по Європі за малі гроші!

"Пізнавальна та мега крута подорож Європою, 12 захоплюючих місць в тому числі 4 дні Середземного моря! І це все за 10 днів!!!????????????????"

Відгук туриста Аккорд тур Vira (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 09 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Пристрасть по-іспанськи! Відпочинок на морі!

Мрії збуваються з Акорд тур!

Я часто подорожую автобусними турами, то впевнено можу зауважити, що це сама крута подорож про яку можна було мріяти кожному туристу будь-якого віку!

За 10 днів (враховуючи дорогу) ми, заказна група з 53 осіб (восьмирічні діти, підлітки та мамочки) побачили багатезно чудових місць, міст, країн на одному подиху!

Мегапозитивні емоції перекреслюють довгі автобусні переїзди.

Велика Подяка компанії Аккорд тур та Travels for friends за чудову організацію подорожі, за вміння домовлятися та за те, що йшли нам на поступки ????????

Окрема вдячність нашій супроводжуючій Ірині, за її чудове ставлення до туристів, за її розуміння, толерантність та вміння спілкуватися з дітьми-підлітками, з перших днів подорожі вона була для нас як повноцінний учасник нашої групи. ????

Респект наши водіям, які без жодного невдоволення зупинялися на наші прохання терпляче чекали на наші спізнення????

З мінусів - це якість готелів у деяких краінах, зокрема у Франції, Італії, але враховуючи вартість туру, на суперготелі ніхто не розраховував.

Звертаюся до людей, які вважають автобусні тури важкою подорожжю, насправді, не так все страшно, якщо вибрати правильно туроператора, який всі питання вирішує за вас, а ви просто насолоджуєтеся відпочинком!!!

Дякую Вам і до зустрічі!!! ????