Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Жахлива організація

"Аккорд вже не аккорд. Спаскудився . Що організація самого туру, що відношення гіда до туристів."

Відгук туриста Аккорд тур я (Прага) на тур
Поїздка: 03 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 «

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

Їздимо з Аккордом вже більше 10 років. Але такого, як в цей раз Брєда не було. Все почалося з того що і тур міняли і дати виїзду міняли. Люди, ну ви серйозно думаєте, що відпуска оформляється за 2 години. І того.... 3 дня відпустки просто вилетіли, поки аккорд оприділився з датою тура та сам вибрав який саме поїде до Іспанії. (Відмовлятися пізно, так як відпустка оформлена на роботі, відпускні отримані). Міста та екскурсії по програмі були цікаві та захоплюючими.   

Особливо дуже сподобався Зальцкммергут. Гід по екскурсії молодчинка, так гарно все розповідала! Про Іспанію. По дорозі в Лорет гід Надія Ковбаснюк дуже розрекламувала Бодегу, мовляв не беріть в супермаркетах нічого до дому. В Бодеге все і спробуєме і вибір більше. Підсумок! В Бодегу нас не завезли і безкоштовну ексурсію не компенсували. Гід Надія Ковбаснюк без емоційна, не компетена, не комунікабельна. Про готель в Лореті, якщо Ви уявляєте, що будете жити з видом на море, в кращому випадку на басейн, забудьте. Готель на виїзді з Лорета, вид на заправку, вздовж головної дороги. Постійний шум авто та мото. Співчуваю майбутнім туристам, так як сама пройшла через це.

І знову про гіда. Призначає в одному місці зустрічі біля автобуса, 30 хвилин сходить і в туалет і в супермаркет з оптовими закупками. Ну ти Надія серйозно, де місцеві жителі скуповуються в неділю на весь тиждень. Потім ці 30 хвилин переростають в 1,15 годин і із біготнею шукання де ж той автобус, так як місце зустрічі вона перенесла і сповістила в вайбер (смс не дійшли нікому, і за 30 з початку вільних хвилин не всі сидять на унітазах в вайбері і чекають поки Надія вирішить написати). Готель в Марселі по програмі милий, уютний-а привезли зовсім інший та прямо біля цвинтаря, бонус був гід зробила акцент, що нам повезло. Екскурсія в Барселоні пройшла в автобусі подивіться на право, подивіться на ліво. Висадили на 2 локації пофотографуватися на 15 хвилин. А потім з автобуса розказували куди потрібно піти. Все! Екскурсія закінчилась! Гід в Барселоні більше розказувала про свій Баку, ніж про Барселону, ну від слова зовсім не цікаво. Монсерат-так! І гарно і гід майстер своєї справи! Браво!

Отель по дорозі в Відень. По програмі замовлений один, привезли знову в інший. Військова казарма з пьющими військовими, і такий ванючий це жах. Найгрязніший отель де я була взагалі. Фуууу!!!!

Водії Мар'ян та Степан професіонали, завжди! допомагали з речами, запитували чи холодно /жарко в автобусі. Молодці. Дякую!!!!

Висновок. На майбутнє буду вже також дивиться і інших тур операторів. Акорд на жаль не росте в верх, а падає до низу. Майбутнім туристам гарних подорожей!
Реклама
Відгуки про інші тури