Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

З кожним роком все гірший сервіс

"Літня відпустка під іспанськими парусами "

Відгук туриста Аккорд тур Lyulia (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 червня 2024
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Червень 2024
Голосов 0 « Проголосовать
Всі лідери

Відгук на тур Літня відпустка під іспанськими вітрилами Відпочинок на морі

З Аккорд тур їздимо вже більше 10 років, але з кожним разом все гірше і гірше. Напевно вже треба шукати іншого оператора.

Їздили в тур "Літня відпустка під іспанськими парусами" Аккорд на сайті по створювали кучу дат и куча різних турів, в ітозі нас переносили спочатку з однієї дати на іншу, а потім ще на інший тур, який їм вигідніше відправити (тут таких більше половини автобуса). Так що майте на увазі, що тут не Ви вибираєте тур, а Аккорд за вас. При цьому це як так і треба, никто не зв'язався не перепросив, ні яку скидку не запропонували.... а що, яка Вам різниця. Це все за 2 дні до виїзду.... Супер

Так ще із за того що нас переносили вже в останні дні тур на який нас перенесли вже подорощав і нам треба було ще доплатить по 50 євро (коли ми бронювання свій тур, ціна обох була однакова). Як так розумію це додатковий заробіток.

Тепер про тур.

Сам тур не поганий, але якщо ви думаєте що будете на морі 4 дні і жити в нормальному готелі, то і тут лажа. В Лорет ми приїхали біля 9 вечора і виїзжали біля 13 дня. В підсумку ми попали ночью і того вийшло 2 з половиною дня і жити ви будете з видом на заправку і на дорогу, спать було не можливо тому що дуже шумно, машини та мотоцикли сигналять кожну нічь.

Тепер про гіда

У нас була гід Надія. У неї постійно все міняється. Робимо зупинку, каже: через пів години на цьому ж місті автобус приїде і буде Вас чекать, в ітозі через годину і в іншій стороні. На наші обурення, тю а шо.... там автобусу не можна стояти. Так питання чого ти тоді там призначаєш зустріч, якщо там не можна стояти автобусу. При тому так во всьому, мені не вистачить часу, щоб все описати.

Тепер екскурсії

Само більше обурела екскурсія Барселоні... це була не екскурсія а скоріше трансфер... з 2ма зупинками на оглядовий майданчик і біля яхт за 40 євро. І завжди отмазка, там автобус не може зупинитись, хоча десятки автобусів стоять в цих локаціях.

Інша історія про екскурсію в Бодегу, яка так би мовити веключина. По дорозі як ми їхали в Іспанію, Надія всім сказала, щоб нічого не дивитися, не купляли, що зайдём в Бодегу там все краще. В ітозі виїхали з Лорет, і ні в яку Бодегу не попали, напевно забули домовитися. Круто.